Mijn Jaaroverzicht 2017!

Het laatste weekend van 2017 gaat op dit moment alweer in, en om het nog maar eens te zeggen: wat is het snel gegaan! Ik kan zeker zeggen dat wij een prachtig mooi jaar hebben gehad. 2017 was ook mijn eerste echt ‘volle’ blogjaar, en ook daar kijk ik met een grote glimlach op terug. Normaal gesproken krijgen jullie natuurlijk een ‘Mijn maand in foto’s’ te zien aan het einde van de maand. Maar omdat het nu ook het einde van het jaar is wil ik jullie meenemen in een heel jaaroverzicht. We bekijken alle hoogtepunten van dit jaar en bekijken nog eens wat blogartikelen. Pak een lekker kopje koffie of thee, een lekker koekje en ga er maar eens goed voor zitten!

Kijken jullie mee?

Januari

Schilderen

In januari hebben we besloten dat we de grote muur in onze woonkamer een kleurtje wilden geven. Een mooie warme kleur zodat de woonkamer wat meer gezelligheid zou uitstralen. Het is de kleur ‘Groene thee’ van Gamma geworden, en we zijn er nog steeds erg blij mee!

In de eerste maand van het jaar had Harm Hendrik een paar dagen vakantie en zijn we naar Avontura in Dronten geweest. Wat is Nina hier nog klein!

Februari

sneeuw

In februari viel er toch echt wat sneeuw! Nina vond het maar wat bijzonder, en eigenlijk ook wel even wennen om daar doorheen te moeten lopen.

sneeuw

Gelukkig vond ze de slee wel heel erg leuk!

Maart

Overkapping

Zo heb je de ene maand sneeuw, en zo heb je de andere maand het eerste voorjaarszonnetje! Hier kan ik echt van genieten, lekker weer buiten bezig kunnen zijn en gewoon de was weer buiten kunnen hangen!

April

In april kregen we een stuk nieuwe bestrating, en Nina ging even het zand voor mij in vegen.

18 april is Nina 2 jaar geworden, een prachtige dag en wat vond ze het leuk! Ze begreep nu dat de cadeautjes voor haar waren, en dat ze alles lekker mocht uitpakken.

Van ons kreeg ze een mooi speelhuisje, waar ze al de hele zomer heel veel plezier van heeft gehad.

Lintje

26 april was een hele spannende dag, mijn vader kreeg vanwege zijn vrijwilligerswerk bij de KNRM, de SOAD en DEL een lintje! Als jullie hier meer over willen lezen kunnen jullie ook het artikel hierover bekijken.

Mei

vest

Twee leuke spontane foto’s van Nina. Dit vest heeft mijn moeder voor haar gemaakt, en stond zo leuk!

In mei is er ieder jaar Reddingbootdag, dus namen we natuurlijk een kijkje bij Nina haar ome Erik!

Ook deze maand hadden we prachtige dagen en kon Nina al heerlijk buiten spelen!

22 mei waren we drie jaar getrouwd, en onze trouwdag vierden wij heerlijk op het terras bij Restaurant de Boet.

En als laatste werd deze maand ook nog de nieuwe schuttingen geplaatst. Deze maand was erg productief, warm en gezellig!

Juni

Op zaterdag de 10e was er een leuke fair hier op Urk bij de Beeldentuin. Hier heb ik samen met mijn ouders gestaan, en het artikel hierover kun je hier lezen.

Dinsdag 13 juni was het zover, Nina mocht een kijkje komen nemen op de Peuterspeelzaal! Samen met ons heeft ze daar gekeken & gespeeld en hebben wij wat informatie gekregen. We hebben haar meteen opgegeven voor 2 ochtenden in de week, spannend!

Op vaderdag/opadag kwamen mijn ouders in de middag nog even langs. Mijn vader moest zijn kleurplaat wel ophalen bij Nina want ze kwam echt niet uit het zwembadje…

Juli

Ook juli had heerlijke warme dagen, en daar maken wij natuurlijk gebruik van, even heerlijk naar het strand om te genieten met z’n drietjes!

Het was nog net geen vrijdag de 13e voor onze poes Simba. Toen ik ’s morgens thuiskwam kwam meteen de buurman naar me toe. Simba lag bij hun achterin de tuin en kon niet meer lopen. Even later begreep ik dat ze geprobeerd had om via het raam die in kiepstand stond naar binnen te komen. Maar helaas was ze vast komen te zitten. De buren hebben haar er gelukkig uitgehaald en verder rustig laten liggen. Harm Hendrik is meteen met Simba naar de dierenarts gegaan, omdat ze haar achterpoten helemaal niet meer kon gebruiken. Gelukkig bleek het alleen een flinke kneuzing te zijn, en nu is ze gelukkig weer helemaal de oude!

Een hoogtepunt van mijn eerste blogjaar is toch wel een hele pagina in de plaatselijke krant over mij en mijn blog! Ik ben toch wel een beetje trots…

28 juli: mijn verjaardag! En dat hebben we gezellig met de hele familie buiten in de achtertuin gevierd. We hebben een hele gezellige middag gehad, en ik ben ontzettend verwend!

Augustus

Op woensdag zijn we ’s middags even naar Almere geweest, en daar vond ik dit super leuke rugtasje voor Nina. Handig voor naar de Peuterspeelzaal!

En we hebben de lampen onder de overkapping opgehangen!

zwembad

Op zondagmiddag kon Nina niet slapen door de warmte, dus hup het zwembad klaar gezet en lekker zwemmen! Aan haar gezicht te zien vond ze dat wel een goed idee…
(Ja de skippybal moest ook in het zwembad…)

September

Limburg

Het eerste weekend van september zijn wij een weekendje naar mijn ouders geweest in Zuid-Limburg. Zij waren hier op vakantie en ieder jaar gaan wij samen met Nina een weekendje heen. Zoals je aan deze foto kan zien vond Nina het helemaal geweldig, er stond een trampoline!

Feest winactie

13 september 2016 kwam het eerste artikel op irmatennapel.nl online! Mijn blog bestond dus deze maand 1 jaar! Dit heb ik uitgebreid gevierd met een leuke winactie.

Oktober

bos

In oktober was het al echt herfst! Op zondag zijn we ’s morgens lekker naar het bos gegaan om even te wandelen, heerlijk met dat zonnetje!

haag

Via de website Tuincentrum.nl hebben wij deze mooie haag besteld. We hebben de boompjes meteen gepland, en zo hebben we een mooie afscheiding tussen de tuin en de speelplek van Nina. In dit artikel kun je er nog wat meer over lezen.

peuterspeelzaal

Ooooo wat spannend! We kregen de uitnodiging via de post dat Nina naar de peuterspeelzaal mag!

Landleven Anja Landleven Pieter

In het november nummer van Landleven stonden zes pagina’s over het huis van mijn ouders en het bedrijf van mijn moeder. Maar ook zes pagina’s over het bedrijf van mijn vader. Jullie kunnen het vast wel voorstellen maar ik ben super trots!

Nieuw bed

Jullie hebben in een artikel al kunnen zien dat wij opzoek waren naar een nieuwe bed voor Nina. Nu bleek dat er nog een bed in de familie was wat nog door mijn opa is gemaakt, erg bijzonder dus! Dit bed heb ik geschilderd, en heeft Harm Hendrik in elkaar gezet. Nina ging er meteen op zitten en al haar knuffeltjes moesten mee! In het artikel van een tijdje geleden kun je lezen hoe wij het allemaal hebben aangepakt, en hoe het slapen nu gaat.

November

Peuterspeelzaal

November betekende vooral voor ons: de eerste keer peuterspeelzaal voor Nina! Wat was dit spannend en nieuw (voor ons allebei) maar wat vind ze het nu leuk!

Sinterklaas

Voor mij stond november vooral in het teken van de organisatie van de Sinterklaas intocht en Het Sinttheater. Het was een groot succes waar we vol trots op terugkijken als organisatie.

December

Sneeuw

En deze laatste maand van het jaar was het dan ook eindelijk weer zover: sneeuw! Het was hartstikke leuk want Nina beseft het nu maar al te goed, ook de filmpjes van Nijntje in de sneeuw kwamen haar nu bekend voor.

Slee

Het liefste wilde ze de hele middag op de slee, en ook toen de sneeuw alweer lang verdwenen was vroeg ze of we nog even een rondje gingen doen met de slee 😉

Landleven Winter

16 december heb ik samen met mijn ouders op Landleven Winter gestaan, een hele leuke, gezellige maar drukke dag!

Kersttafel

Deze maand stond in het teken van veel feestdagen, gezelligheid en genieten! We hadden een gezellige pakjesavond met het gezin met natuurlijk weer veel te veel cadeau’s. Eerste kerstdag hadden we een heerlijk tapasmenu van Restaurant Eindeloos bij ons thuis. We hebben zeker genoten!

Red velvet cake

Tussen al het eten door hadden we ook nog deze mooie red velvet cake van De Oude Bakkerij uit Urk!

Klagen over afgelopen jaar? Nee dat doe ik absoluut niet. Wij als gezin mogen zeker met een glimlach terug kijken op afgelopen jaar, en kijken ook vol goede moed richting het nieuwe jaar. Afgelopen jaar heb ik een hartstikke leuk en uitdagend (eerste volle) blogjaar gehad, en ik heb met hele leuke merken en bedrijven samen mogen werken. Ik heb hele leuke mensen leren kennen, en door het bloggen leer ik ook mijzelf weer wat beter kennen. Op bloggebied zijn er natuurlijk een aantal doelen die ik ga stellen voor 2018, zoals een aantal artikelen die ik nog wil schrijven en bezoekersaantallen die ik wel zou willen halen. Ook op persoonlijk gebied hebben we een aantal mooie doelen gesteld, en ook voor onze woning zijn er een aantal wensen in 2018. Maar mijn grootste wens voor 2018 is toch wel dat we allemaal gezond mogen blijven, en lekker kunnen blijven genieten van elkaar!

Toch wil ik jullie ook nog bedanken voor dit jaar. Jullie kwamen naar irmatennapel.nl om de artikelen te lezen en op de hoogte te blijven. Jullie lieten leuke berichtjes achter, of spraken mij persoonlijk aan. Zijn mij op social media gaan volgen en volgen mijn leven. Dank! Zonder jullie bleef irmatennapel.nl natuurlijk nooit zo actief en zou deze blog vast niet meer bestaan. Bedankt voor het volgen het afgelopen jaar, en hopelijk tot 2018!

Hoe was jullie 2017?

irma

 

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge