Hoera! irmatennapel.nl 1 jaar!

Ja jullie lezen het goed, een jaar geleden kwam mijn eerste artikel online! Irmatennapel.nl bestaat alweer één jaar. Wat is het snel gegaan, en wat vind ik het leuk om te doen!

13 september 2016 kwam mijn eerste artikel online. Ik wist eigenlijk nog niet precies hoe het allemaal in zijn werk ging, en heb me in die tijd flink ingelezen. Het afgelopen jaar heb ik heel veel geleerd, kreeg ik steeds meer inspiratie en begon ik het steeds leuker te vinden! Ik heb dus besloten dat ik er echt wel mee door wil gaan, en zo kreeg irmatennapel.nl ook een nieuw logo inclusief visitekaartjes.

Artikelen op irmatennapel.nl
De serie ‘Een kijkje bij…’ die ik een tijdje geleden gestart ben vinden jullie hartstikke leuk om te lezen. Aan de cijfers te zien bekijken jullie die trouw iedere woensdag! Ook vandaag staat er weer één online natuurlijk. Toch stop ik er binnenkort mee en start ik met een nieuwe serie. Natuurlijk komt ‘Een kijkje bij…’ wel weer terug, maar ik hou ook van wat afwisseling. Natuurlijk ga ik ook door met mijn ‘gewone’ artikelen zoals; moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle, persoonlijk etc. Maar jullie mogen mij natuurlijk ook altijd laten weten wat jullie wel (en niet) leuk vinden om te lezen!

Bedankt!
En natuurlijk wil ik jullie hartstikke bedanken, de reactie’s die ik dagelijks van jullie krijg op mijn blog en social media kanalen vind ik zo leuk! Ook daarom ga ik natuurlijk door met bloggen, ik vind het hartstikke leuk om andere mensen te inspireren, motiveren en herkenbare artikelen te laten lezen. Als je dus een vraag of opmerking hebt, laat gerust een berichtje achter onder het artikel, op mijn Facebook, Instagram of Twitter, dat vind ik alleen maar leuk!

Feest

Winactie
En bij een feestje hoort natuurlijk ook een leuke winactie. Zoals jullie wel weten als jullie mij al iets langer volgen, ben ik gek op bloemen! Jullie komen regelmatig in ‘Mijn maand in foto’s’ of op Instagram foto’s tegen van een bos bloemen, planten, of bloemen bij ons in de tuin. Ik ben er gewoon gek op! Van een mooi plukboeket in de woonkamer wordt ik hartstikke blij. Ook een mooi boeket op de tafel onder de overkapping vind ik geweldig.

In samenwerking met Hennie van de prachtige winkel Beyoutiful mag ik een mooi plukboeket verloten onder een van mijn volgers. De actie staat op mijn facebookpagina dus doe snel mee!

Houden jullie ook zo van bloemen?

 

De winactie op mijn facebookpagina bevat een samenwerking met Beyoutiful.

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge