De laatste dag van het jaar, mijn Best Nine van 2022!

Vandaag is het de laatste dag van het jaar, we sluiten het jaar 2022 af en starten met een nieuw jaar! Een nieuw begin, een nieuwe start. Een groot deel van dit jaar hebben jullie kunnen volgens op mijn Instagram kanaal, dus daarom wil ik jullie vandaag mijn ‘Best Nine’ van mijn Instagram foto’s laten zien.

Kijken jullie mee?

Best Nine

Deze foto van Nina en mijn moeder deelde ik op de verjaardag van mijn moeder. De vele felicitaties en likes brachten deze leuke foto dus op een mooi plekje in de Best Nine!

Best Nine

Een paar dagen later was mijn broertje jarig en ik moest gewoon deze leuke foto van ze delen!

Best Nine

Op 18 april werd Nina 7 jaar! Deze foto met haar Mario taart deelde ik op de dag dat we haar verjaardag vierden.

Best Nine

Op de dag dat Nina echt jarig was deelde ik deze vrolijke foto van ons twee!

Best Nine

Koningsdag staat in het teken van heerlijke oranjesoezen. Een doos vol! En ook deze foto verdiende een plekje in de Best Nine!

Best Nine

Met het gezin van Harm Hendrik hebben we een leuke fotoshoot in het bos gehad, en daarvan deelde ik deze foto net voor de zomervakantie. Nina was namelijk thuis gekomen met een prachtig rapport!

Na onze vakantie met de camper deelde ik nog deze foto van ons drieen en ook deze foto kreeg veel reacties.

Best Nine

Met mijn ouders en broertje hebben we een herfshoot bij mijn ouders in de tuin gedaan. Hartstikke leuk! Deze foto van ons drieen is wel echt hartstikke leuk geworden, lekker spontaan!

Best Nine

De laatste foto die ik de ‘Best Nine’ voorkomt is de foto is eigenlijk geen foto maar een Reel! Dit is de eerste keer dat er een Reel in mijn Best Nine staat, hartstikke leuk dus!

Wat is jullie favoriete foto op mijn Instagram account?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge