De mooiste kerstcadeau’s voor mannen, vrouwen en kinderen!

Nog maar een paar dagen… en dan is het Kerst! Het gezellig samen zijn is toch wel iets waar we elk jaar weer naar uit kijken. De gezelligheid, lichtjes, lekker eten… en misschien ook wel cadeautjes! Mocht je helemaal in de stress schieten heb ik een aantal ‘schitterende’ kerstcadeau’s voor je op een rijtje gezet.

Kijken jullie mee?

Alle kerstcadeau’s zijn verkrijgbaar via de webshop kayasieraden.nl

Kinderen

Oorbellen Unicorn

Hoe schattig zijn deze Unicorn oorbellen? De oorbellen zijn 8mm dus al snel te dragen voor kleinere kinderen. Via de webshop zijn de oorbellen verkrijgbaar voor €9,90.

Ketting Unicorn

De oorbellen zijn natuurlijk hartstikke schattig, maar dan is het helemaal leuk om er een passende ketting bij te geven! De ketting is verkrijgbaar voor €19,90.

Armband hartjes

Met een armbandje om de pols voelen kinderen zich al heel snel ‘groot’! Dit mooie zilveren armbandje is verkrijgbaar voor €34,90 en bestaat uit maar liefst 5 prachtige hartjes bedels.

Vrouwen

Ketting Maantjes en Sterretjes

Kijk deze mooie ketting met maantjes en sterretjes een schitteren, die valt zeker op! De ketting is verkrijgbaar in het goud en zilver en kost €24,90.

Ketting Gravure

Wil je een persoonlijk cadeau geven? Dat kan met deze gepersonaliseerde ketting. Hier kan je een gravure naar keuze in laten zetten zoals bijvoorbeeld de naam van jullie kind. De ketting is verkrijgbaar in drie kleuren en kost €34,90.

Geboortesteen Ketting Initiaal

Hebben jullie net een kindje gekregen? Dan is deze ketting zeker een schitterend cadeau! Laat de eerste letter graveren en zoek er een passende geboorstesteen bij uit. Zo heb je een prachtige geboortesteen ketting!  Voor €42,90 heb je dan zeker een persoonlijk en schitterend cadeau!

Mannen

Manchetknopen

Voor mannen is zijn kerstcadeau’s altijd extra moeilijk. Maar draagt je man vaak een overhemd? Dan kun je gaan voor mooie manchetknopen die je kunt laten graveren met een speciale datum of namen! De manchetknopen zijn verkrijgbaar voor €29,90.

Armband met Naambedels

Is je man meer het stoere type? Dan is deze armband zeker een match! Aan deze leren armband kunnen maximaal 5 ringen met gravure naar keuze geplaatst worden en is verkrijgbaar vanaf €32,90.

Sleutelhanger

Zit je man de hele dag in de auto? Een sleutelhanger met gravure naar keuze mag dan niet ontbreken natuurlijk! De sleutelhanger is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en kost €19,90.

KAYA Sieraden heeft voor iedereen de mooiste sieraden. Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor een trouwdag, verjaardag, of een ander speciaal moment? Of misschien wel een Geboortesteen sieraad? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop!

Hebben jullie al kerstcadeau’s al gekocht?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge