Evi en eenhoorn | Petje af voor eenhoorn

De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent natuurijk cadeautjes krijgen… en geven! Voor de één is het iets makkelijker dan voor de ander, dus dit keer heb ik een leuke cadeautip voor jullie! Heb je een zoon of dochter vanaf 8 jaar waar je nog een leuk cadeau voor mag kopen? Dan is het boek ‘Petje af voor eenhoorn’ zeker een dikke tip!

Kijken jullie mee?

Petje af voor eenhoorn is geschreven door Dana Simpson. Dana Simpson is een Amerikaans cartoonist van de serie Evi en eenhoorn. Al vanaf haar kindertijd maakte Dana strips in een zelfgemaakt krant.

Evi en eenhoorn

De voorkant van dit boek ziet er hartstikke vrolijk uit, met glitters!

Evi en eenhoorn

Petje af voor eenhoorn is deel 7 in de populaire serie Evi en eenhoorn. Dit is geen gewoon leesboek, maar een stripboek! Een hartstikke leuke manier om het lezen goed onder de knie te krijgen. De vele vrolijke illustraties maakt het allemaal nog veel leuker natuurlijk!

Evi en eenhoorn

De jonge kinderen hebben natuurlijk genoeg woorden die ze nog niet kennen. Maar daar is de woordenlijst achterin het boek voor! Zo verbeteren de kinderen (en hun ouders misschien ook wel) op een leuke manier hun woordenschat en leren ze deze moeilijkere woorden kennen!

Evi en eenhoorn

Goudsbloem Hemelse Neusvleugels is geen gewone eenhoorn. Ze heeft ingebouwde wifi , is de meest betoverende oppas ooit en volgt glinsterlessen. Goudsbloem is kortom best cool. Maar, wanneer ben je eigenlijk cool?

De serie Evi en eenhoorn is een hartstikke leuke serie voor kinderen om zelf te lezen. Door de vele leuke illustraties motiveert het de kinderen steeds om verder te lezen!

Het boek Petje af voor eenhoorn is verkrijgbaar voor €12,50.

Ken jij de serie Evi en eenhoorn?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge