My Pinterest favorites #14 Pakjesavond

Ja het is echt waar; de leukste tijd van het jaar is aangebroken! De Sint is weer in het land, dus dat betekend dat we allemaal weer uitgebreid pakjesavond kunnen gaan vieren. Natuurlijk is dat ieder jaar weer een beetje een ‘uitdaging’, maar ik heb weer heel veel inspiratie voor jullie op een rijtje gezet.

Kijken jullie mee?

Inpakken
  

   

Lunch

  

  

Traktatie
  

Raamtekeningen

  

Surprise
  
  

Zijn jullie al helemaal klaar voor pakjesavond? Hopelijk heb ik jullie nog een beetje kunnen helpen met deze inspiratie! Was het toch niet genoeg? Vorig jaar heb ik ook een artikel in deze categorie gemaakt, wie weet staat daar nog iets voor je tussen. Jullie mogen mij ook volgen op Pinterest dat vind ik hartstikke leuk! Hier heb ik ook een bord met pins die met sinterklaas te maken hebben! Het vorige artikel van ‘My Pinterest Favorites’ over ‘Gezellige wintertuinen’ is hier te lezen.

Hoe vieren jullie pakjesavond?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Nietjuh | Pixabay

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge