Het tweedehandsje van… Anja!

Vorige week kwam het tweedehandsje van Debbie online. Zij liet een hele mooie glazen peer zien die ze gekocht had. Vandaag laat mijn moeder haar tweedehandsjes zien die bij haar in de woonkamer staan, onder andere een hele bijzondere kast! Vandaag ‘Het tweedehandsje van…Anja’!

Kijken jullie mee?

Anja | Ik ben Anja Keuter en ben getrouwd met Pieter. We hebben twee kinderen met aanhang en een heeeeele lieve kleindochter! Ik maak al een aantal jaren decoratie van natuurlijke materialen (schelpen, drijfhout, dennenappels etc) die ik verkoop in de winkel Zus & Zo kado op Urk en via mijn webshop en social mediaWe gaan regelmatig naar rommelmarkten in Nederland en België en ook kringloopwinkels bezoeken we vaak. Maar voor de echt leuke spullen moet je (vroeg) op de brocantes zijn. ‘S morgens om een uur of vijf in de auto stappen vinden wij geen probleem haha!

Tweedehands

Deze fles vond ik op een hele leuk rommelmarkt in België, het hele dorpje was markt en het was kilometers lang! De fles is bekleedt met jute en daar tussen stro. Het is helemaal met de hand gedaan en er zitten zelfs verstel stukjes in. Na een beetje afdingen kreeg ik hem voor €15,– mee. Op de uitgelichte foto en de foto hierboven staat de fles bij een aantal andere bruine flessen in onze serre, maar hij heeft al op heel veel verschillende plekjes in huis gestaan. Ik vind het een mooi stoer stuk waar ik veel mee kan decoreren.

Tweedehands

We wilden graag een andere boekenkast en het liefst een mooie oude. Maar ja die zijn natuurlijk moeilijk te vinden. Toen kwamen we dit kozijn tegen kompleet met deurtjes en luiken, dit was echt wat wij bedoelden! Pieter heeft er een kast omheen gemaakt, de kast heb ik toen alleen goed schoon gemaakt. De gebladerde verf vind ik juist mooi en dat de deurtjes niet goed sluiten, ach dat vind ik ook niet zo erg. Maar nu hebben we een originele boekenkast waar we super blij mee zijn!Tweedehandsje

De fles en kast hebben geen betekenis maar de fles vind ik gewoon erg mooi omdat ik hem overal kan neerzetten, een mooi basisstuk voor in ons interieur. En ja de kast is eigenlijk wel heel speciaal, daar vindt je gewoon geen tweede van.

Groetjes Anja

Ik vind je kast en fles nog steeds geweldig, erg gaaf hoe de kast is gemaakt!

Wat vinden jullie van deze tweedehandsjes?

irma

 

Fotografie: Otto Kalkhoven

Geef een reactie

CommentLuv badge