Van ‘Groene thee’ naar ‘Donker beton’!

Op mijn Instagram account had ik het jullie al een aantal keer beloofd… een kijkje in onze woonkamer! De muur is namelijk van de kleur Groene Thee naar donker beton veranderd, en onze nieuwe bank is eindelijk binnen! Vandaag is het dus zover, ik laat jullie het proces van het schilderen en natuurlijk het eindresultaat zien.

Kijken jullie mee?

Grijze muur

Groene thee was dus de kleur die we eerst op onze muur in de woonkamer hadden. Een hele mooie warme kleur. Ik had het idee bedacht om de bovenste rand van de muur wit te houden, dit was dus de eerste klus. 

Grijze muur

Grijze muur

En toen kon het schilderen beginnen! Bij Willemien van Stylynn had ik de verf van Rust-Oleum gezien, en ik had al snel de keuze gemaakt dat ik voor ‘Donker beton‘ zou gaan. Het schilderen ging eigenlijk erg goed, de verf rolde gemakkelijk, en ik had dus zo de muur grijs! 

Grijze muur

Toen het net geschilderd was zag je wel behoorlijk strepen, maar gelukkig droogde het erg goed op. Omdat de kleur er onder donker groen was heb ik de muur wel twee keer geschilderd.

De laatste laag was het betoneffect toevoegen. Hier zag ik best tegen op, maar dat was dus helemaal niet nodig! Je kan gewoon met een blokkwast effect maken, bijvoorbeeld kruizen maken. 

Grijze muur

En eindelijk was het dan zover, onze nieuwe bank kwam binnen! Het is de hoekbank Arwin en hebben we gekocht bij Leen Bakker. Het is een hele stevige bank wat we erg prettig vinden. Verder is er genoeg ruimte om alle drie ruim te kunnen zitten! 

Grijze muur

Grijze muur

En dit is het eindresultaat geworden! We zijn er echt erg blij mee, het was de eerste keer dat ik echt zelf een muur ging schilderen, maar het is toch best goed gegaan al zeg ik het zelf! Natuurlijk zijn we ook hartstikke blij met de bank, dat is wel een groot verschil met de bruine bank die we eerst hadden. 

Wat voor kleur hebben jullie op de muur?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge