Ga jij ook voor een stoere badkamer?

De stoere stijl, die momenteel erg ‘in’ is, vind ik echt geweldig! Ik houd wel van stoere materialen en kleuren. Ik kies dus al vrij snel voor zwart of grijs, en zal nooit voor wit gaan. Soms ben je even lekker aan het rondsnuffelen op het internet en ga je van het één naar het ander… lekker rondneuzen! Pinterest is natuurlijk de perfecte app hiervoor. Zo kijk ik regelmatig ‘even’ naar nieuwe keukens, slaapkamers en woonkamers. Dat ‘even’ staat uiteraard bewust tussen aanhalingstekens want het kan zomaar 2 uur later zijn!

Kijken jullie mee?

Zelf hebben wij een vrij stoere badkamer, deze zat er al in toen wij het huis kochten. Helemaal compleet, passend bij elkaar met een douche, bad, toilet en meubel. Maar dromen over een andere indeling of accessoires kan natuurlijk geen kwaad! Dromen mag je altijd hebben, en dromen over iets is het leukste van alles!

Tegels

Badkamer tegels

Badkamer tegels

Er zijn zoveel soorten tegels! Alleen die keuze is al moeilijk… maar wel heel belangrijk want het maak eigenlijk voor een groot deel je badkamer. En ze kunnen er erg mooi uitzien, maar praktisch is natuurlijk ook erg fijn. Zo kijk je ook of de tegel makkelijk is schoon te maken. Deze tegels hierboven hebben allemaal een stoere uitstraling maar zijn toch echt allemaal anders. Ga je voor een donkere of lichte uitstraling? Dit is natuurlijk ook bepalend met de meubels die je er bij uit gaat zoeken. Bij een lichtere tegel kun je gemakkelijk hele donkere badkamermeubels uitzoeken, terwijl bij een donkere tegel dit andersom is.

Badkamermeubels

Meubels

Ook de badkamermeubels zijn er in heel veel soorten. Zoals ik hierboven al schreef zou ik zelf nooit voor wit kiezen. Maar als ik dan dit plaatje hierboven zie heeft het toch wel een hele stoere uitstraling zo met die tegels! Deze tegels hebben ook een aparte vorm, en met zo’n ‘eenvoudig’ meubel springen ze er nog eens extra uit. Zelf hebben wij een houten meubel, en ook dat vind ik erg mooi. De ronde spiegels geven trouwens ook een stoere uitstraling!

Badkameraccessoires

Badkameraccessoires
Badkameraccessoires
Badkameraccessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een badkamer maak je natuurlijk helemaal af met mooie accessoires. En daar kun je helemaal mee los gaan! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Een mooie plant, nieuwe zeeppompjes, vaasjes, wasmanden, ornamenten etc. Zelf heb ik voor mijn verjaardag een mooie badplank gekregen. En die gebruik ik dus echt heel vaak! Ik vind het heerlijk om een avondje in de badkamer door te brengen, en dan vooral in een warm bad! Als het buiten nat, koud en guur is vind ik niets lekkerder dan in een warm bad te kruipen met mijn favoriete serie. En dan is zo’n badplank natuurlijk echt een uitkomst! Er zit een uitsparing in waar je tablet in kan staan, niet meer het risico dus dat deze in het water kan vallen! En je glas drinken krijgt natuurlijk ook een mooi en handig plekje.

Wat voor stijl hebben jullie in de badkamer?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge