Mijn maand in foto’s #03 | Winkelen, themaweek en Ziekenhuis!

De maand maart is alweer bijna voorbij! En wat voor maand… Voor ons als gezin slingerde deze maand heen en weer tussen gezellige dagen en opeens in het ziekenhuis. Nina had een leuk nieuw thema op school: sport en bewegen. Nina vind het hartstikke leuk om in thema’s te werken dus dit paste ook precies in haar straatje! Ook kreeg ze de schoolfotograaf langs op school met hartstikke leuke eindresultaten. Voor mij zelf eindigde deze maand iets minder leuk met een bezoekje op de eerste hulp en het ziekenhuis.

Kijken jullie mee?

Nina en Simba

Deze twee hebben elkaar helemaal gevonden! Lekker kriebelen in de vensterbank terwijl de verwarming aan staat…

Nina en JOJO

En nog een vriendinnetje! Dit is JoJo, de poes van mijn broertje. Als hij op Urk is neem hij zijn poesje mee, en dat vind Nina natuurlijk helemaal niet erg!

Intratuin

Op 8 maart kon ik mijn bestelling afhalen bij Action. Toen ik langs Intratuin reed zag ik buiten allemaal bloemen en planten staan waar je zonder een afspraak een kijkje bij mocht nemen. Toen zei de mevrouw dat ik ook wel even naar binnen mocht omdat er niemand was! Dat voelde echt als een uitje…

Fotoborden

Deze maand heb ik voor mijn bedrijf leuke fotoborden binnengekregen. Deze zijn vanaf nu te huur!

Nina kapper

Nina ging 9 maart samen met haar papa naar de kapper. En de kapper was denk ik heel blij dat ze weer aan de slag mochten want ze heeft er een heel kunstwerk van gemaakt!

Vis

Zondag 14 maart hebben we heerlijke kabeljauw gegeten, om te smullen smullen!

Schoolfoto's

De schoolfotograaf kwam langs bij Nina en we kregen alvast een klein voorproefje!

Stemmen

Woensdag 17 maart was de dag dat we allemaal onze stem uit mochten brengen, en dat deden we natuurlijk…

Fiets

Bij Nina op school werken ze veel met thema’s. Hartstikke leuk! Deze keer was het ‘sport en bewegen’ en zo kwam ook fietsen aan bod. Nina mocht haar fiets meenemen naar school, helemaal schoonmaken en versieren. Hartstikke leuk!

Fiets

En na de tijd een parcours fietsen!

Opa en nina

Op vrijdagmiddag is mijn vader vaak vrij en dan in de tuin aan de slag. Ook dit keer had hij een project om wat te maken in de tuin, en ging even in overleg met Nina hoe hij dit het beste kon doen… 😉

Ziekenhuis

De zaterdagavond en zondag verliepen iets anders dan dat ik in gedachten had…

Ziekenhuis

Na veel pijn in mijn buik / zij ben ik zondagavond geopereerd aan een cyste.

Ziekenhuis

Gelukkig is alles goed gegaan!

Ziekenhuis

Na de operatie kreeg ik meteen een broodje en wat kwark, dat ging er wel in na een dag nuchter zijn!

Ziekenhuis

Helaas moest ik wel een nachtje blijven en kreeg ik dus ‘s morgens mijn ontbijt in het ziekenhuis.

Ziekenhuis

En na een lekker kopje koffie mocht ik naar huis!

schoolfoto

Deze week lag ik dus vooral op de bank en kon ik niet veel. Wel werden we getrakteerd op de mooie schoolfoto’s van Nina!

 

Hoe was jullie maand maart?

irma

 

Geef een reactie

CommentLuv badge