Het tweedehandsje van… Debbie!

Vorige week kwam de tweedehandsjes van Carolien online. Zij liet diverse tweedehandsjes aan ons zien, onder andere een heel mooi stoeltje! Debbie kwam ik tegen op Instagram, en haar mooie mooie account viel op! Vandaag laat Debbie een mooie glazen peer zien. Vandaag ‘Het tweedehandsje van…Debbie’!

Kijken jullie mee?


Debbie | Mijn naam is Debbie en ik ben 31 jaar (op 3-12 word ik 32). Ik woon samen met manlief en 2 hondjes in Oostwold, een piepklein dorpje aan de rand van Groningen. Als echte Groningse stadjer was dat in het begin wel even wennen. We wonen nu bijna 2 jaar in Oostwold en we zijn er nu wel aardig aan gewend. We wonen in een piepklein huisje, met een echte ouderwetse houtkachel. Tijdens onze huizenjacht hebben we een heleboel huizen bekeken, eigenlijk werden we nergens echt verliefd op. Toen we dit huis tegenkwamen was het liefde op het eerste gezicht! Een houtkachel, een echte houten vloer, een veranda, een vide, het is zelfs knus als er geen spullen in staan! Onze voortuin grenst aan weilanden, dat geeft echt het gevoel van ruimte. Ik zou nu ook niet meer tussen de bakstenen kunnen wonen. ?

Of ik vaak naar rommelmarkt, antiekzaken en kringlopen ga? JA! Of nou ja vaak.. Toen we gingen verhuizen was mijn doel om alleen maar spullen aan te schaffen met een verhaal. Spullen met een ziel. Dat klinkt misschien een beetje zweverig (en dat ben ik niet) maar ik ben dol op oude spullen. Sommige spullen knap ik op, soms kan ik het zo gebruiken.. Ik krijg ook een heleboel van familieleden die inmiddels van mijn liefde voor ‘oude rommel’ weten. Ik bekleed stoelen opnieuw, knap kasten op en maak van oud hout nieuwe meubels, niets is te gek! Verder maak ik ook veel dingen samen met mijn vader. Ik heb een super handige vader en zo hebben we samen een tv meubel gemaakt, een kast in onze eetkamer, en een loftdeur! Echt tips heb ik niet, wat ik wel merk is dat kringlopen in de kleinere dorpen ook echt kringlopen zijn, daar vind ik ook de meest gave spullen!

Tweedehands
Ik wil jullie graag deze glazen peer laten zien. Naast mijn werk zit ook een kringloop, deze peer stond een hele poos in de vitrine en ik liep er steeds voorbij met de gedachte dat ik die toch wel heel gaaf vond. Op een vrijdagmiddag kon ik de verleiding niet meer aan. De peer moest mee naar huis! De vraagprijs was € 2,50 en dat heb ik er ook voor betaald. De peer staat momenteel gevuld met cactussen en een lucht plantje op een klein bijzettafeltje. Ik verplaats spullen in huis zo vaak dat het nooit lang op dezelfde plek blijft staan. De peer kan je overal neerzetten en staat ook overal goed.

Tweedehands

Deze keer was het natuurlijk geen meubelstuk die nog echt opgeknapt moest worden. Alleen een glazen peer is natuurlijk wel een klein beetje saai dus daarom heb ik er plantjes in gedaan. Ik heb namelijk een enorme liefde voor planten dus ik kon mij weer goed uitleven. Het was nog best wel een gepruts om die cactussen door dat gat heen te krijgen. Ik moest er zelfs leren handschoenen bij aan doen want ik kreeg zo ongeveer alle naalden van de cactussen in mijn handen. Het resultaat ben ik wel enorm blij mee!

Deze peer heeft niet echt een hele bijzondere betekenis voor mij. Ik ben wel heel nieuwsgierig wie dit item naar de kringloop heeft gebracht en waarom. Ik ben er heel erg blij mee omdat ik het gewoon een leuk hebbeding vind.

Groetjes Debbie

 

Wat een leuk item heb je aan ons laten zien Debbie!

Wat vinden jullie van dit tweedehandsje?

irma

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge