Het tweedehandsje van… Carolien!

Vorige week kwam de tweedehandsjes van Jessica online. Zij liet diverse soorten vintage speelgoed van Fisher Price aan ons zien wat ze allemaal heeft gekocht. Vandaag laat Carolien een mooie ouderwetse weegschaal aan ons zien, maar ook al iets voor kerst en een prachtig stoeltje. Vandaag ‘Het tweedehandsje van…Carolien’!

Kijken jullie mee?

Carolien | Mijn naam is Carolien, ik ben 33 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik ga vaak even naar Waypoint hier in het dorp, Goedzooi en andere kringloopwinkels. Ook houdt ik Facebook goed in de gaten of er iets voor me tussen zit op de diverse weggeefhoeken en tekoophoeken.

weegschaal

Ik wil jullie graag deze ouderwetse weegschaal laten zien. Deze heb ik voor € 5,- gekocht bij Waypoint op Urk.

weegschaal

Het is een mooie oude weegschaal, met een prachtige afwerking. Momenteel staat het bovenop mijn televisiekast. Ik heb er verder niets aan opgeknapt of iets dergelijks, alleen schoongemaakt.

Kerstsokken

De kerstsokken die ik nu aan de trap heb hangen heb ik ook gekocht bij Waypoint. Voor deze sokken heb ik 50 cent per stuk betaald. Aangezien ik gek ben van alles wat met kerst te maken heeft kon ik deze echt niet laten liggen.

Stoel

Deze stoel heb ik 3 jaar geleden via Facebook op de kop getikt voor maar € 10,-. Het stoeltje staat nu op mijn slaapkamer met mijn doopkleed van vroeger er op.

Dit waren mijn tweedehandsjes die ik aan jullie wou laten zien. Ik ben blij met elke kringloop koopje, dus ik heb eigenlijk geen favoriet!

Groetjes Carolien

 

Wat een mooie weegschaal, kerstsokken en stoeltje heb je Carolien. Het staat allemaal hartstikke mooi!

Wat vinden jullie van dit tweedehandsje?

irma

 

 

Wil je ook meedoen met deze rubriek? Heb je een mooie tweedehandsje of erfstuk wat je aan ons wilt laten zien? Laat het me weten op info@irmatennapel.nl.
In dit artikel heb ik wat meer informatie over deze serie geschreven.

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge