Mijn maand in foto’s #11

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Iedere laatste dag van de maand komt er een overzichtje met foto’s online, en het is alweer 30 november! Een maand die weer voorbij is gevlogen. Deze maand stond al volledig in het teken van Sinterklaas, maar ook de eerste keer naar de Peuterspeelzaal voor Nina!  Natuurlijk heb ik ook deze maand weer foto’s gemaakt om jullie te laten zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

Aan het begin van deze maand mocht Nina voor het eerst naar de Peuterspeelzaal! Ze (en ik ook!) moest heel erg wennen, maar gelukkig weet ze ondertussen dat ik haar altijd weer op kom halen. Ik heb hier ook een artikel over geschreven mocht je die nog niet gelezen hebben.

Nina op de bank

En na zo’n drukke ochtend op de Peuterspeelzaal is dit toch de beste manier om wakker te worden na het middagslaapje…

Intratuin

Intratuin

November betekend ook: Kerst bij de Intratuin! En wat hebben ze het weer prachtig gemaakt… De pinguïns waren favoriet bij Nina, ze bleef maar kijken en dansen!

Kinderboerderij

‘s Morgens vroeg eerst even wandelen over de kinderboerderij, heerlijk! Nina is nergens bang voor… op deze foto zegt ze eerst even ‘hallo’ tegen meneer geit!

Pepernoten

Zaterdag 4 november zijn we ‘s morgens even naar Zwolle gegaan om alvast wat sinterklaas inkopen te gaan doen. Natuurlijk moest ik ook even een bezoekje brengen aan de Pepernotenfabriek!

Konijnen

Bij de Scapino zag ik deze konijnen slofjes voor Nina…. en ze liet ze niet meer los!

Dekbed

Het dekbed wat ik voor het nieuwe bed van Nina heb gekocht bij de Action blijf ik erg mooi vinden, de vissen-kussentjes staan er ook zo leuk bij!

Nina Kassa

Nina begint zich al meer thuis te voelen op de peuterspeelzaal. Het winkeltje met de kassa is favoriet, net als papa!

Play-Doh kleien

Van Play-Doh hebben wij twee pakketten gekregen om te testen. Nina leefde zich helemaal uit met de klei en vind dit echt geweldig speelgoed. Lekker knutselen en bouwen, en ondertussen ook nog leren!

Simba

Simba geniet even van het zonnetje dat precies op de leuning van de bank schijnt.

Pietenpakje

14 november mocht Nina als pietje naar de peuterspeelzaal. Ik had een pakje bij de Kruidvat gekocht, helaas was dat zo slecht in elkaar gezet dat het al stuk was voordat Nina het aan had. Gelukkig heb ik een handige moeder die het nog een keer extra onder de naaimachine heeft gedaan!

Nina Pietje

Daar gaat ons mini-pietje…

Sinterklaas en zwarte piet

Op de Peuterspeelzaal werden ze opgewacht door deze leuke ballonnen sint en piet!

Pietendiploma

En dan krijg je natuurlijk ook een pietendiploma!

Pokon bloembollen

Van Pokon kreeg ik de vraag of ik de bloembollen grond en bloembollen voeding uit wilde proberen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik moest nog een aantal bloembollen planten in onze achtertuin dus dat kwam goed uit. In dit artikel lees je meer over deze producten.

Printables

Op mijn Instagram had ik het al met jullie gedeeld: deze leuke printables van Annekoendigitaal, super leuk om de kinderen hier pepernoten in te geven, of om als traktatie te geven!

Sinterklaas

Op 18 november was het voor Urk zo ver, de intocht van Sinterklaas! Een prachtige intocht met veel pieten, en jammergenoeg niet zo heel mooi weer. Maar gelukkig was het droog tijdens de rondgang door het dorp!

Schoen zetten

‘s Avonds mocht Nina haar schoen zetten na de intocht, en ze is nu al slim… twee schoentjes bij de kachel!

Toegangskaartjes

De maanden november en december staan natuurlijk grotendeels in het teken van Sinterklaas, zo ook voor ons als organisatie is het een drukke tijd. Dit jaar organiseren we ‘Het Sinttheater’ op  2 december op Urk, en de kaartverkoop is van start gegaan! Komen jullie ook?

Vrolijk

Soms zijn er gewoon van die dagen dat je heel vrolijk wakker wordt!

Lovea

Ik kreeg een prachtig pakket van Lovea opgestuurd. Binnenkort komt hier een mooi artikel van online!

Met opa

Nina heeft net ontdekt dat ze op de rug van haar opa kan klimmen… ?

Simba Schoen zetten

Op zaterdagavond mag Nina haar schoen zetten, Simba zal alles wel bewaken…

Konijn

Afgelopen zondag waren we bij familie aan het koffie drinken toen Nina ontdekte dat er een konijntje was. Die wilde ze wel heel graag meenemen…

Cadeau

Afgelopen week stond in het teken van cadeautjes kopen en inpakken, piet spelen en het Sinttheater. Een drukke maar hartstikke leuke week!

 

Hoe was jullie maand November?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge