Moments by Marjolein Bastin

Marjolein Bastin, Nederlands illustratrice en tekenares, heeft samen met Hallmark een mooie collectie met beauty- en home producten uitgebracht. Moments by Marjolein Bastin staat voor mooie momenten en herinneringen die je altijd bij je draagt, geïnspireerd op de fijne plekken en herinneringen die marjolein Bastin koestert. Geuren bepalen hoe je je voelt en werken vaak ook inspirerend.’ In samenwerking met Hallmark is er nu een collectie die bestaat uit drie geurlijnen. Elke geurlijn bestaat uit een home perfume, verzorgende handlotion, handzeep, een heerlijk ruikende geurkaars en rustgevende geursticks voor in jouw favoriete ruimte. De tekeningen op de verpakking zijn uiteraard door Marjolein gemaakt en laten kleurrijke bloemen en dieren zien, die Marjolein associeert met de geurlijn. Stuk voor stuk producten om van te genieten, in een prachtig jasje.

Kijken jullie mee?

Marjolein heeft veel landen en plaatsen bezocht in haar leven. Sommige bestemmingen hebben een plekje in haar hart veroverd. De herinneringen van deze locaties vormen de basis voor de geuren van de producten.

Bora Bay

MOMENTS BY MARJOLEIN BASTIN

De Bora Bay lijn is geïnspireerd op reizen naar tropische eilanden en geurende bloemen, waarin tonen van fleurig jasmijn en zoete patchoeli te ruiken zijn. ‘Bij Bora Bay denk ik aan de fijne herinneringen die ik heb aan tropische eilanden, het hangmat gevoel en de geur van kleurige bloemen,’ aldus Marjolein. De Bora Bay lijn heeft kleurrijke illustraties op de flacons en verpakking, met tropische bloemen en fladderende vlinders.

Swiss Lodge

MOMENTS BY MARJOLEIN BASTIN

De Swiss Lodge lijn neemt je mee naar een houten lodge in de natuur, met geuren van petitgrain en warme amber. ‘Swiss Lodge is gebaseerd op mijn favoriete plek in de Zwitserse Alpen, waar ik een paar maanden per jaar ben. Het is een combinatie van de frisheid van sparren, vers hooi en de geur van hout, waar ook ons eigen huis van gemaakt is,’ zo vertelt ze. Deze lijn is te herkennen aan de illustraties met de imponerende Alpen, Edelweiss en vlinders.

Dutch Coast

MOMENTS BY MARJOLEIN BASTIN

In de Dutch Coast lijn staat de zandkust van Nederland centraal. Hierin kun je de tonen van frisse limoen en zachte iris herkennen. Marjolein: ‘Op Ameland ben ik ook graag, daar kom ik al veertig jaar. Het voelt als thuis en de geur van Dutch Coast herinnert me aan schelpen zoeken, liggen in het zand en het turen naar de eindeloze horizon met schepen in de verte.’ Op de verpakkingen van de Dutch Coast lijn zijn rustgevende tekeningen te zien van helmgras, schelpen, zeemeeuwen en lila irissen.

Verkrijgbaar

De ‘Moments by Marjolein Bastin’ producten zijn vanaf half oktober exclusief verkrijgbaar via DA. De Marjolein Bastin bloemcollectie is exclusief verkrijgbaar via de website van Hallmark.

Home Perfume: €14,95
Hand Lotion: €9,95
Hand Soap: €9,95
Scented Candle: €19,95
Fragrance Sticks: €14,95

 

Voor welke lijn ga jij?

irma

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge