Een kijkje bij… Manon!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week liet Jetty haar mooi woonkamer aan ons zien. Maar deze week hebben we hele lieve babykamer, vandaag ‘Een kijkje bij…Manon’!

Manon | Hallo ik ben Manon en ik ben drie jaar getrouwd met mn lieve man Arjan. Sinds een maand zijn wij de trotse ouders van een mooie zoon Willem.

Begin november kwamen we erachter dat we zwanger waren! Wauw, wij hopen trotse ouders te worden… Wat gaaf, en wat zijn we trots! In februari zijn we eerst nog lekker op wintersport geweest. Toen we terug kwamen van vakantie was ik al bijna 20 weken zwanger. Daarna zijn we rustig na gaan denken over de inrichting van de babykamer. Het geslacht was voor ons een verrassing. De grote vraag was dus wat doen we met de kleur? Op internet kwam ik gave dingen tegen met de kleur okergeel. Ik dacht lekker stoer voor een jongen, en voor een meisje kan geel altijd.

babykamer wieg
Foto: Joke van Veen Fotografie

In het wiegje heeft Arjan zelf nog gelegen toen hij een baby was, deze hebben we opnieuw laten bekleden door mijn tante.

Babykamer wiegje

De lockerkast vonden we gaaf bij de rest van het kamertje passen. Lekker stoer! Deze hebben we bij de wehkamp besteld.

muursticker

De commode hebben we laten maken door een oom van Arjan. Een mooie grote commode, want ruimte heb je nooit genoeg voor een baby ben ik wel achter gekomen. Kleine Willem heeft al meer kleding dan Arjan en mij samen ?

De panda op de muur zag ik op internet. Deze is gemaakt van heel dun hout, deze plak je net als een sticker op de muur.

babykamer beertje
Foto: Joke van Veen Fotografie

Dit leuke krukje hebben we gekocht bij de Karwei, het staat hartstikke leuk zo met de beer die we gekregen hebben op de babyshower!

babykamer

Wij genieten volop van het kamertje en van onze zoon Willem! ❤

Groetjes Manon

Wat een stoer kamertje is het geworden Manon!

Wat vinden jullie van deze babykamer?

1 Comment

  • Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Willem! Wat een prachtige kamer! Grijs zou ik ook meteen kiezen voor een uniseks kamer, en ondanks dat ik geel geen mooie kleur vind, staat het prachtig in deze kamer. Ontzettend goede combinaties gemaakt!
    Isabelle onlangs geplaatst…Fergie & Josh Duhamel uit elkaarMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge