Arizona Iced Tea smaaktest

Toen ik het persbericht in mijn mailbox kreeg over de nieuwe smaken van Arizona Iced Tea was ik meteen enthousiast. De kleurige verpakkingen, zoveel mogelijk smaak en dan ook nog eens zo min mogelijk calorieën! Deze drie nieuwe smaken wilde ik wel eens keuren in een echte smaaktest. En dat heb ik gedaan! Ik laat jullie weten welke nieuwe smaken er zijn uitgebracht, en natuurlijk welke mijn favoriet is!

Kijken jullie mee?

Het populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea uit Amerika is vooral bekend door hun uitgebreide assortiment én hun unieke design. Ze presenteren nu drie bewustere varianten, alle drie met een fantastische smaak, laag in suikers en slechts 20 kcal per fles! Naast de populaire smaken Green Tea Honey en Half & Half Low Cal, introduceert AriZona ook een geheel nieuwe smaak: de Green Tea Citrus. Een heerlijke verfrissende ijsthee te herkennen aan de mintgroen-gele verpakking met roze Japanse bloesem. De Green Tea Citrus is daarnaast ook in een 1,5 literpak verkrijgbaar. Daar fleurt je koelkast helemaal van op!

Arizona

Half & Half

Arizona

Bij limonade denk je al snel aan veel toegevoegde suikers om een goede smaak te krijgen. AriZona Half Iced Tea & Half Lemonade bewijst het tegendeel met de nieuwe Low Cal variant die én goed smaakt én slechts 20 kcal per flesje bevat. Voorheen was dit 100 kcal! Half & Half is een combinatie van frisse citroenlimonade met een vleugje zwarte thee, zodat je het hele jaar lang van de zomer kunt proeven. De nieuwe Low Cal fles heeft een vrolijk geel-wit geblokt design. Zo vind je je favoriete frisdrank, die nu nog verantwoorder is, makkelijk terug in het schap.

Arizona

Smaaktest: Wat een vrolijke verpakking! Dat zijn we natuurlijk gewend van Arizona, maar deze knalt er wel echt uit. Hier kijk je niet omheen in de koelkast! Dit is een drankje die echt heerlijk is als het net uit de koelkast komt. Ik hou er van! Een duidelijke citroensmaak, en niet teveel ‘thee smaak’. Ik vind het heerlijk, dit is een perfect drankje om te drinken op een mooie (na)zomeravond!

Green Tea Honey

Arizona

Dit is de meest bekende en populairste ijsthee van AriZona, maar dan met minder calorieën! Het flesje is te herkennen aan een nieuw, fris design met roze Japanse bloesem en een vleugje zee zodat je niet alleen door de smaak, maar ook door de fles zelf nog even in de vakantiestemming blijft, we hebben op dit moment geen zomers weer maar ik blijf nog even hopen op een prachtige nazomer!

Arizona

Smaaktest: De verpakking vind ik erg mooi, veel minder opvallend dan de andere flessen maar het is zeker een mooi geheel. Als je de fles open doet komt er een echte thee geur op je af. Ook de smaak gaat meer naar ‘echte’ thee, en de kleur is ook veel lichter dan bijvoorbeeld de Half Iced Tea & Half Lemonade. Persoonlijk vind ik hem alleen lekker als het drankje echt ijskoud is. Voor mij persoonlijk is dit de minste van de drie, maar dat kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. Als je niet houd van citroen/limoen smaken is dit juist weer een aanrader voor je. Dit drankje is trouwens wel erg goed tegen de dorst!

Green Tea Citrus

Arizona

AriZona vervangt niet alleen twee van haar smaken voor een bewustere variant, maar komt ook met een hele nieuwe smaak op de markt: de Green Tea Citrus. Een heerlijk verfrissende dorstlesser met groene thee, citroen en limoen. Deze nieuwe smaaksensatie herken je aan het mintgroen-gele flesje met roze Japanse bloesem. AriZona brengt van de Green Tea Citrus ook meteen een 1,5 literpak op de markt. Hartstikke handig om met meerdere mensen te genieten van deze nieuwe ijsthee met slechts 4 kcal per 100 ml!

Arizona

Smaaktest: Net als de half & half vind ik deze Green Tea Citrus heerlijk als het lekker koud is. Het drankje heeft een heerlijke citroen / limoensmaak, echt een heerlijke dorstlesser. Als mijn glas leeg is, schenk ik zeker nog een keer in!

De drankjes van Arizona vind ik zeker een aanrader! Ik drink ze het liefst als ze koud zijn, en mijn favoriet van deze drie is toch echt AriZona Half Iced Tea & Half Lemonade. Deze nieuwe smaken zijn het hele jaar goed te drinken, maar ik hoop toch echt op nog wat mooie nazomer dagen zodat we ze heerlijk buiten kunnen drinken! AriZona is verkrijgbaar in de smaken Original Green Tea Honey, Blueberry White Tea, Pomegranate Green Tea, Lemon, Peach, AriZona Cowboy Cocktails en deze nieuwe Low Cal varianten. De verkoopadviesprijs is  voor 500 ml € 0,99 en voor 1,5 liter € 1,79 en ze zijn onder andere te koop bij de Albert Heijn & Jumbo.

Hebben jullie de nieuwe smaken van Arizona al geproefd?

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge