Een nieuw logo… en visitekaartje!

Toen ik in september begon met bloggen heb ik een logo gemaakt zodat ik snel kon starten. Eerlijk… daar ben ik niet lang mee bezig geweest, ik wou de site online hebben en beginnen met bloggen! Natuurlijk wist ik toen ook niet of ik het vol ging houden, of ik het echt leuk vond en of ik genoeg inspiratie zou hebben om het vol te houden.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik ging starten met een blog. Er waren er al zoveel, zou ik wel leuk zijn om te ‘volgen’ etc. Totdat mijn man zei; ‘doe het gewoon, je probeert het, en als het niets blijkt te zijn kun je altijd nog stoppen’. Vanaf dat moment was irmatennapel.nl geboren. Maar dan wil ik eigenlijk veel te snel. De site kwam online en daar ‘moest’ ook een uitstraling bij komen. Een logo had ik snel gemaakt en de site kon online, starten met bloggen dus! Nu een half jaar verder heb ik toch echt besloten dat ik hier mee door wil gaan. Nu ik deze beslissing genomen heb vond ik dat er ook een echte irmatennapel.nl uitstraling moest komen. Jullie hebben het nieuwe logo vast al wel voorbij zien komen. Ik kon natuurlijk niet wachten om het al te plaatsen op mijn social media en natuurlijk mijn website!

Na wat uurtjes knutselen achter mijn computer is dit het resultaat geworden. Een rose-gouden kleur met een mooi stoer patroon in de letters.

Doe het gewoon, je probeert het, en als het niets blijkt te zijn kun je altijd nog stoppen…

Visitekaartje

Afgelopen dinsdag ben ik met Eke Brouwer naar Amsterdam geweest, hoog tijd dus om visitekaartjes te laten printen! Een foto van mezelf (dat is niet het makkelijkste..) mijn website en social media kanalen staan er op vermeld. Volgen jullie me trouwens al op Twitter, Facebook en Instagram?

Een nieuwe uitstraling, een ‘nieuwe’ start. Als jullie nog graag iets willen lezen op mijn site, verzoekjes hebben etc. Laat het me vooral weten!

Wat vinden jullie van het nieuwe logo en de visitekaartjes?

19 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge