Een kijkje bij… Hettie!

Vandaag het tweede artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Het is de bedoeling dat iedere woensdag iemand anders aan het woord is en verteld over een plek in of om zijn / haar woning. Vandaag hebben we een prachtige woonkamer om te laten zien. Hettie woont al ongeveer 2 jaar in deze woning, en heeft van deze nieuwbouwwoning haar ‘thuis’ gemaakt. Vandaag dus ‘Een kijkje bij…Hettie’!

Hettie | Mijn naam is Hettie Visser, ik ben al 2 jaar gelukkig getrouwd met Pieter en samen hebben we een prachtige zoon; Gerjon. We wonen nu dus ook al twee jaar in dit huis, gelegen in de zeewijk óp het mooie Urk. Voordat we het huis gingen voorzien van interieur dacht ik, dat ik voor strak en simpel zou kiezen, maar integendeel. Ik kwam er dus achter dat ik verzot ben op ditjes en datjes (vooral alle soorten cactussen) met hier en daar een leuk deco object. Het is uiteindelijk en strakke basis geworden (de keuken, salontafel, schouw, ect.) met veel hout wat het weer stoerder maakt.
Ik wil jullie een kijkje geven in onze woonkamer, wat vooral iedereen opvalt is de rode stoelen. Waarom rood? Geen idee! Ik vind het gewoon een mooie, warme kleur.


Ons interieur komt echt overal vandaan, maar de merken Zuiver, HKliving, en House Docter zijn toch wel mijn favoriet. Om de IKEA en Karwei niet te vergeten, daar hebben we zeker ook het nodige aantal euro’s besteed.

Ik heb als opleiding het CIBAP vakcollege te Zwolle gedaan (samen met Irma☺️) en ben afgestudeerd als etaleuse, dus iets laten staan kan ik niet. Nu ben ik wel een beetje geremd door manlief, hij vond het niet zo leuk meer. Maar ik heb een tijdje gehad dat als mensen bij mij thuis kwamen ik de opmerking “staat het nu alweer anders?” kreeg. De opstelling van de foto’s is met een box en al het nodige kinderspul toch wel het meest handig…

Waar ik het meest trots op ben? Moeilijk om te zeggen, ik vind mijn schouw met ouderwetse potkachel toch wel heel gaaf.
Maar mijn ditjes en datjes word ik toch ook wel heel blij van. De leuke kussens van ‘Mijn Hus‘ met boven de schouw het magneetbord ben ik ook heel blij mee! Al die dingen bij elkaar maakt het voor mij gezellig en vooral ‘thuis’!

Bedankt dat we een kijkje in jou woonkamer mochten nemen Hettie!

Wat vinden jullie van deze ruimte?

 

Wil jij ook een plekje in de serie ‘Een kijkje bij…’? Laat het me weten! 

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge