Nieuwe collectie uv-werende zwemkleding van Snapper Rock

Afgelopen week kreeg ik dit leuke persbericht in mijn mailbox van Snapper Rock. Het lijkt mij hartstikke handig en beschermend, daarom wil ik het graag met jullie delen! Onze blanke huidjes kunnen namelijk wel wat bescherming gebruiken in de zomer. Natuurlijk vooral onze (kleine) kinderen! We hopen allemaal dat we een prachtige zomer krijgen, zodat de zwembadjes weer in de tuin kunnen. Of gaan we lekker op vakantie naar het buitenland? Nieuwe zwemkleding zijn we in iedergeval wel nodig, en daar heeft Snapper Rock goed over nagedacht!

UV-Fashions heeft goed nieuws! De nieuwe zomercollectie van Snapper Rock is namelijk gearriveerd. Dit Nieuw-Zeelandse merk brengt UV-werende (zwem-)kleding voor baby’s tot en met tieners. Een kleurrijke collectie waar je hebberig van wordt. Met deze vrolijke kleding lukt het iedereen met gemak om een gave én verantwoorde outfit bij elkaar te shoppen. Elke ouder wil zijn kids goed beschermen tegen de schadelijke UV-straling. Maar met alleen smeren en een simpel badpak red je dat niet. Zorg er daarom voor dat je naast smeren ook kiest voor goede kleding die de optimale bescherming biedt. Snapper Rock biedt strandproof outfits met UPF50+ voor jongens en meiden.

UV badkleding

Snapper Rock… rocks!
Snapper Rock brengt UV-werende zwemkleding voor kinderen van 0-16 jaar. Het Nieuw-Zeelandse merk is opgericht in 2003 en was in eerste instantie vooral bedoeld voor jeugdige zeilers. Maar het duurde niet lang voordat er meer vraag kwam naar UV-werende producten. De kleding heeft een bescherming van UPF50+. Het is van goede kwaliteit en heeft een geweldige variatie aan kleuren, prints en dessins. Elke keer weet het merk je opnieuw te verassen met hun vrolijke collecties. Zo ook dit jaar weer met kleurrijke kleding! Hier voeren tropische vissen, roze hartjes en overheerlijke watermeloenen de boventoon.

UV badkleding

Nieuwe collectie
De nieuwe collectie bestaat uit zwempakjes, shorts, badpakken, tankini’s, tuniekjes en shirts. Allemaal mooi aansluitend bij de nieuwste modetrends. De kleding voor meisjes bestaat uit frisse kleuren, zoals felroze, blauw, geel, groen en turquoise. Er is gekozen voor overweldigende prints van tropische vogels en vissen. Maar ook de nieuwe watermeloen prints zorgen ervoor dat je direct zin krijgt om je vakantie te boeken. Bij de jongens vind je in deze collectie veel blauw, oranje en grijstinten terug. Ook wordt er gewerkt met echte stoere prints, zoals haaien, octopussen en Vespa brommers. Alle kleding is perfect om te mixen en matchen. Dit is dus echt een geweldige en veilige collectie waarin je gezien mag worden deze zomer!

De zwemkleding van Snapper Rock is onder andere verkrijgbaar via www.uv-fashions.nl.

UV badkleding

Over UV-Fashions
Jan Willem van der Sterre is zijn vader verloren aan huidkanker. Dit was voor hem dé aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding voor volwassen én kinderen. Het assortiment bestaat uit premium merken, zoals het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en Coolibar, maar ook de zonnehoeden van Dorfman Pacific.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie?

5 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge