Lifestyle event Opel Crossland X | Fotoverslag

Dinsdag 28 maart was het zover. Het lifestyle event; It’s a good life. Eke Brouwer had de Meet & greet gewonnen bij Elise-Joanne, en ze nam mij mee! Hartstikke leuk, maar ook spannend natuurlijk. In samenwerking met Opel was er een Meet & Greet georganiseerd met 5 bekend bloggers; Elise Joanne van elisejoanne.nl, Kelly van kellycaresse.nl, Marjon van mamatothemax.nl, Sanne van laviesagista.nl en Elise & Nina van chickslovefood.com. Tijdens deze Meet & Greet was de presentatie van de nieuwe Opel Crossland X.

Nemen jullie een kijkje in dit fotoverslag, van deze toffe dag?

Ijs

Ik had met Eke om 15:30 uur bij de Mac in Lelystad afgesproken. Ik was ruim op tijd, het was prachtig weer dus ik kon de verleiding niet weerstaan om even een heerlijke McFLURRY oreo te kopen! Even een paar minuutjes genieten in het zonnetje, heerlijk!

Rozen

We konden lekker doorrijden en waren dus ruim op tijd in Amsterdam. Voor Elise Joanne en voor Marjon heb ik een mooi bosje roze rozen gekocht. Gelukkig waren ze er blij mee!

Opel

In Hotel de Hallen aangekomen zagen we de auto al staan, nog wel onder een doek maar het formaat van de auto konden we al wel een beetje zien. Groot, en ruim!

Elise Joanne

Voor de onthulling van de Opel Crossland X kwam Elise Joanne gezellig bij ons kletsen, foto’s maken, en nog meer kletsen. Wat een gezellig mens, en zo puur! Hoe ze op haar blog en youtube kanaal is, zo is ze dus ook gewoon echt. Daar hou ik van!

Opel

Tijd voor de onthulling!

Opel

Opel

Opel

Opel

Wauw…Wat een toffe auto! Een beetje dromen mag toch? Hier zie ik mezelf wel in rijden hoor, kinderwagen achterin, Nina in haar stoeltje en rijden maar! Een heerlijke grote ruime auto die stevig op de weg ‘ligt’. Daar hou ik wel van! Ik blijf dromen… ondertussen rijd ik nog maar even verder in de Panda 😉

Opel

Opel

Opel

Opel

Er stonden twee kleuren auto’s om te bekijken, mijn oog was meteen gevallen op de witte! Maar op de website van Opel zag ik de andere kleuren voorbij komen en dan is zilver of grijs voor mij toch echt favoriet. Ook de kleur van het dak is zelf samen te stellen, je kan kiezen tussen 3 kleuren namelijk; zwart, grijs of wit.

Chickslovesfood

Ook de dames van ChicksLovesFood waren aanwezig en vertelden ons wat voor hapjes we zouden krijgen deze avond. Ook hadden ze nog een leuke verrassing… we kregen allemaal hun meal planning-kookboek mee naar huis! Hoe tof is dat!

Chickslovesfood

Een heerlijke Raviolisalade van de dames van ChicksLovesFood.

Chickslovesfood

Ook deze Mexicaanse couscous is bedacht door ChicksLovesFood, het recept is hier te vinden.

Chickslovesfood

Het nagerecht was van Hotel de Hallen, een heerlijk banaan-witte choco toetje!

Hotel de Hallen

De locatie was echt prachtig. Hotel de Hallen is een designhotel in Amsterdam-West. Een mooi monumentaal pand wat vroeger een tramremise was. De rails lopen nog door de keuken!

Sanne

Natuurlijk ging ik ook even op de foto met Sanne van La VieSagista.

Opel

En ondertussen natuurlijk lekker kletsen met iedereen, heerlijke hapjes proeven en de prachtige auto’s bekijken!

Chickslovesfood

Toen we rond 19:30 uur besloten om weer richting huis te gaan zaten Nina en Elise klaar om ons boek te signeren. Erg leuk om een persoonlijke verhaaltje in je kookboek te hebben.

KFC

Rond 21:00 uur was ik weer in Lelystad en kreeg ik een whatsapp berichtje van Harm Hendrik of ik niet even kip bij de KFC mee wilden nemen, natuurlijk! Ik kon gelukkig lekker doorrijden dus ik was weer op tijd thuis na een hartstikke leuke, fijne en inspirerden dag!

Wat vinden jullie van de nieuwe Opel Crossland X?

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge