Het is lente! 5 mooie verschillende blazers voor dit seizoen

Blazers, ik draag ze graag! Als jasje, netjes, chique, stoer… ik vind het heerlijk dragen! Vooral nu het zonnetje weer lekker begint te schijnen pak ik de blazer weer vaker uit de kast. Vooral als jasje trek ik ze nu regelmatig aan, shirtje er onder en klaar! Nu de lente weer is begonnen wil ik jullie graag 5 mooie verschillende blazers van OTTO laten zien voor dit seizoen.

Kijken jullie mee?

Aniston Casual Lange blazer

Aniston CASUAL Lange blazer

Lila, de kleur van nu! Deze kleur is lekker opvallend maar eigenlijk met alles heel goed te combineren. Draag het net als op de foto als een pak met dezelfde kleur broek, of draag het op een stoere jeans! Kies je voor een net blousje er onder of een vrolijk shirt? Het kan allemaal!

Lascana Lange blazer

Nu de zon weer wat vaker begint te schijnen mogen de witte kledingstukken weer in de kast komen te hangen! Een witte jeans… of een witte blazer? Ook een witte blazer kun je netjes of juist heel stoer dragen. Met een mooie top er onder is het eigenlijk al vrij snel goed!

Laura Scott Lange blazer met diepe reverskraag

Laura Scott Lange blazer

Een mooie roze tint doet het ook erg goed deze lente. Dit model is wat langer en is dus eigenlijk ook heel goed als jasje te dragen. Vooral als ik met de auto wegga heb ik eigenlijk geen dikkere jas nodig. Deze blazer heeft ook nog een handige haakjessluiting zodat je hem ook nog eventueel dicht kan dragen.

Tamaris Jasje in oversized boyfriend-look

Tamaris Jasje in oversized boyfriend-look

Zit je veel op kantoor en wil je er snel en makkelijk netjes uitzien? Dan is een grijze blazer met een kleine ruit een heel goed item! Deze blazer is iets oversized zodat het toch een beetje een stoere look geeft en ook nog eens heerlijk draagt!

Tamaris Jasje met dubbele knoopsluiting

Tamaris Jasje met dubbele knoopsluiting

Mint groen blijf je ook zo deze lente! En deze kleur draag je erg leuk op een lichte jeans. Een mooie lichte blouse of t-shirt er onder en je bent helemaal klaar voor de dag!

 

Nu ik zo weer tussen alle blazers bij OTTO aan het kijken ben krijg ik eigenlijk een beetje keuzestress! Zelf vind ik de mint groene erg mooi want deze kleur hangt nog niet in mijn kast, maar ook een witte vind eigenlijk wel heel mooi!

Voor welke blazer ga jij?

irma

 

 

LASCANA

Geef een reactie

CommentLuv badge