My Pinterest favorites #49 Haal de lente in huis!

We hebben een prachtige week met veel sneeuw, koud en ijs achter de rug. We hebben heerlijk genoten! De winter lijkt nu echt achter de rug, het voorjaar is onderweg! In onze tuin komen al heel veel bollen uit de grond, knoppen aan de planten en hier en daar een mooie bloem. De lente vind ik echt heerlijk! Het eerste zonnetje vind ik dan ook echt genieten. Nu we in deze lockdown niet veel kunnen doen en veel thuis zitten moeten we dus ook de lente maar in huis halen. Ik heb een aantal inspiratie beelden van Pinterest gehaald die ik graag aan jullie wil laten zien.

Kijken jullie mee?

Paastakken

Voorjaarsbollen

 

Eieren

Kransen

Tulpen

Hebben jullie al een heerlijke lentesfeer in huis? Misschien al wel mooie zachten tinten, een prachtige krans of een bosje tulpen? Ik ga deze week in ieder geval aan de slag!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor slaapkamers, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Wil je ook de lente op je nagels? Neem dan zeker een kijkje in dit artikel voor heel veel inspiratie!

Wat hebben jullie voor lentesfeer in huis?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash 

Geef een reactie

CommentLuv badge