My Pinterest favorites #27 Spring Nails

Het is alweer bijna februari en dat betekend dat volgende maand de lente begint! We hebben net de sneeuw achter ons gelaten, maar we mogen uitkijken naar de heerlijke lentedagen… Tenminste ik hoop dat er mooie zonnige lentedagen aankomen, want ik vind de lente altijd prachtig! Alles begint weer te bloeien en groeien, heerlijk! Ook gebruiken we dan weer hele andere kleuren voor onze kleding, maar ook onze nagels. In dit artikel staat heel veel inspiratie voor als je binnenkort naar de nagelstyliste gaat!

Kijken jullie mee?

Pink

  

  

Blue / Purple

  

  

White

  

Easter

  

  

 

Flowers

  

  

Zijn jullie al toe aan de lekkere zonnige voorjaarsdagen? Ik wel! Laat die heerlijke zonnige dagen maar komen. Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen helpen met deze inspiratie, en kunnen jullie lekker aan de slag met jullie nagels. Was het toch niet genoeg? Dan kun je altijd nog een kijkje nemen tussen mijn borden op Pinterest. Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen, dat vind ik hartstikke leuk!

 

Welke kleur hebben jullie momenteel op jullie nagels?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge