The Body Shop | De vernieuwde Shea Butter producten!

Ik ben dol op post. En dan vooral de onverwachte pakketjes! Het is altijd leuk om een pakketje open te maken en dat je niet weet wat er in zit. En dit was zo’n pakketje! Onverwachts kreeg ik dit perspakket opgestuurd van The Body Shop, en met wat voor producten…. Geweldig! De vernieuwde lijn met Shea Butter producten! En vandaag laat ik ze uitgebreid aan jullie zien.

Kijken jullie mee?

Shea Butter Shampoo

Shea butter

De shampoo zit in de welbekende flessen van The Body Shop, compact maar toch gevuld met 250ml! De Shampoo heeft een hele licht roze kleur en past perfect bij de conditioner.

Shea butter

Wat me opvalt is dat de shampoo wat dunner is dan de conditioner, maar tijdens het wassen van mijn haren heb ik er eigenlijk niet zoveel erg in, en kan ik het goed verdelen.

Shea butter

De shampoo schuimt goed! En de geur… onbeschrijfelijk, ik heb mijn nieuwe favoriete geur ontdekt! Een lichte, zoete geur met een vleugje noten. Een heerlijke zachte geur, die goed blijft hangen.

Shea Butter Conditioner

Shea butter

Het flesje van de conditioner past precies bij de uitstraling van de shampoo. Alleen is de substantie bijna wit gekleurd. Zo kun je ze in de badkamer ook nog gemakkelijk uit elkaar houden, en staat het ook nog eens prachtig!

Shea butter

De conditioner is een mooie roomwitte substantie, iets dikker dan de shampoo. Het is goed te verdelen over je haar, en maakt je haar heerlijk zacht.

Shea Butter Hair Mask

Shea butter

Als je je haar een echte oppepper wil geven kun je een heerlijk haarmasker gebruiken. Dit doe ik regelmatig, dus ik ben hartstikke blij dat The Body Shop in deze lijn ook een haarmasker heeft! Het haarmasker zit in een mooie zwarte pot, met een licht roze etiket.

Shea butter

Het masker heeft een mooie roomwitte kleur, en is vrij dik. Niet wat ik gewend ben van een haarmasker! Maar toch toen het in aanraking kwam met mijn vochtige haar kon ik het gemakkelijk inmasseren. Het voelde heel prettig! Nadat ik het haarmasker had uitgespoeld en mijn haar had gedroogd, was het lekker zacht, had het een beetje volume en de geur was heerlijk!

Shea Body Lotion

Shea butter

In deze vernieuwde lijn is ook een body lotion uitgebracht. Deze body lotion zit in een mooie lichte tube en heeft een inhoud van 200ml.

Shea butter

De Shea Body Lotion is 100% vegan en bevat nu drie keer zoveel sheaboter als voorheen!

Shea butter

De substantie heeft een mooie roomwitte kleur en smeert heerlijk uit! Ik heb de body lotion vroeg in de ochtend na het douchen op mijn bovenlichaam gesmeerd, en om 17:00 uur was de geur nog licht aanwezig! Na twee keer deze body lotion te hebben gebruikt voelt mijn huid heerlijk zacht. De lotion is goed voedend voor de droge tot zeer droge huid, dat kunnen we dus wel gebruiken met deze koude dagen!

Shea Butter

Shea butter

Iets nieuws in de collectie is deze pure shea butter. Dit pakje heeft een inhoud van 150 ml romige shea butter wat je kunt gebruiken voor lichaam, gezicht, lippen en haar! Je kunt het gebruiken om je eigen DIY beauty-producten te maken, hartstikke leuk!

Shea butter

De sheabutter heeft een mooie romige witte kleur, en de verpakking ziet er prachtig uit!

Shea butter

Shea butter

Met deze shea butter zijn een aantal opties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen lippenbalsem & -scrub maken. Maar ook bijvoorbeeld heerlijke douchescrub, een haarmasker of een shower cream voor de droge huid! Ik denk dat ik ga voor de douchscrub, mijn huid kan tijdens deze koude dagen ook wel een oppepper gebruiken! Als jullie deze DIY willen zien volg me dan zeker op Instagram stories!

Shampoo | € 7,-, 250ml
Conditioner| € 7,-, 250ml
Hair Mask | € 15,-, 250ml
Body Lotion | € 12,-, 200ml
Shea Butter | €16,-, 150ml

Deze vernieuwde producten zijn vanaf februari te koop bij The Body Shop.

Kennen jullie de vernieuwde producten van de Shea Butter lijn al?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

 

14 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge