De nieuwe voorjaarskleuren bij Hanna’s nagelstudio

Hanna heeft mij een tijdje geleden uitgenodigd om de nieuwe voorjaarskleuren gellak te komen bekijken in haar prachtige salon. En daar zeg ik geen nee tegen! Deze nieuwe kleuren wil ik maar al te graag aan jullie laten zien, en natuurlijk laat ik jullie ook de kleur zien waar ik zelf voor heb gekozen.

Kijken jullie mee?

Gellak nagels

Donderdagmiddag 22 maart kwam ik om 14:30 uur de mooie salon van Hanna binnen, een prachtige plek die rust en warmte uitstraalt. Tijdens een lekker bakje koffie bekijkt ze mijn nagels en laat de nieuwe kleuren van dit voorjaar zien.

Kleuren

Gellak nagels

Van deze Royal Temptations collectie zijn namelijk 6 nieuwe kleuren uitgebracht met allemaal leuke namen zoals ‘Curls & Pearls’ en ‘Ruffle those feathers’.

Gellak nagels

De kleuren zijn echt prachtig! Ze doen je meteen denken aan het voorjaar en de lekkere warme zomerdagen. Door deze kleurtjes ben je er meteen helemaal klaar voor! De kleurtjes die mij vooral aanspreken staan op het bordje aan de linkerkant, maar eigenlijk vind ik de roze tinten ook wel lekker zomers!

Gellak nagels

Het was moeilijk kiezen, maar ik heb toch een besluit kunnen nemen. Ik ging voor ‘Ruffle those feathers’! Deze mooie mint groen/blauwe kleur vond ik erg mooi, en was weer even iets ‘anders-dan-anders’. Deze kleur wilde ik wel graag op mijn nagels!

Gellak Hanna's nagelsstudio

Hanna ging lekker rustig aan de slag, en nam alle tijd om van mijn (niet al te beste) nagels iets moois te maken. Als eerste kreeg ik een uitgebreide manicure, die ook echt wel nodig was! Ik was bang dat er eigenlijk niets moois meer van mijn nagels te maken was, maar toen ze er eenmaal mee aan de slag ging werd het alleen maar mooier! Na de manicure ging er een een goede basis op mijn nagels, en toen kon het echte lakken beginnen.

Hanna nagels

Wat je ook tijdens de behandeling merkt is dat Hanna erg precies werkt, ze wil iedere klant met de mooiste nagels naar buiten laten gaan. Ze blijft doorleren en er hangen al diverse diploma’s aan de muur. Sinds 2010 heeft Hanna een nagelsalon, dit jaar is ze dus al 8 jaar actief in het vak! Ook voor een speciale gelegenheid kan Hanna je goed helpen, bijvoorbeeld voor een speciaal feest, een bruiloft of heb je een leuk verjaardagsfeest met een thema? Hanna heeft dan altijd hele leuke ideeën voor je nagels!

Gellak nagels

Hanna is super creatief en geeft je nagels net even dat extra’tje. Bij mij heeft ze op de nagels van mijn ringvingers allemaal bloemetjes geplaatst met als afwerking leuke glitters!

Gellak nagels

Gellak nagels

Verwijderen
Gellak verwijderen

Na 2,5 week heb ik een afspraak gemaakt om de gellak weer te laten verwijderen. Er was maar een kleine beschadiging, wat ook echt wel mijn eigen schuld was (wanneer trek ik nou eens handschoenen aan als ik in de tuin ga werken?). Ik heb gemerkt dat de gellak heel stevig is, en ik heb toch echt alles wel gedaan in die 2,5 week! Van schoonmaken, spelen met Nina, tot koken en werken. Ook van het tikken op een toetsenbord hadden mijn nagels gelukkig geen last.

Het verwijderen van gellak kan Hanna gemakkelijk voor je doen. Dit gaat op een veilige manier zodat je eigen nagel niet beschadigd. Als eerste vijlt ze de toplaag open, zodat de gelpolish remover goed zijn werk kan doen. Daarna smeert ze je nagels in met de gelpolish remover en wikkelt je nagels in met aluminiumfolie. Als het goed is ingetrokken haalt ze de gellak er gemakkelijk af zonder dat je nagels hierdoor beschadigen. Het verwijderen van de oude gellak inclusief een nieuwe kleur aan laten brengen kost €30,-. Een standaard gellac behandeling kost €25.50

Voor meer informatie kunnen jullie natuurlijk altijd even een kijkje nemen op haar website, of volg Hanna natuurlijk op Instagram!

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Dat kan via deze link

Dragen jullie wel eens gellak?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

18 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge