7 Cadeautips voor een 3-jarige

Aanstaande woensdag is het zover, Nina wordt 3 jaar! Nu is het natuurlijk altijd een grote uitdaging om een passend cadeau te vinden, maar het is weer gelukt! Nina krijgt een mooie grote glijbaan. Maar als je naar een neefje/nichtje toegaat die jarig is wil je natuurlijk ook een mooi cadeautje meenemen. Ik heb een aantal cadeautips op een rijtje gezet in hele diverse prijsklassen en voor ieder wat wils. Hopelijk krijgen jullie hierdoor wat inspiratie!

Kijken jullie mee?

Zwembad
Zwembad Hema

Als er iets is wat Nina heeft onthouden van vorig jaar zomer is het wel het zwembadje in de tuin. Vanaf dat de eerste zonnestraaltjes weer doorkwamen twee weken geleden vraagt ze om het zwembad. Helaas is ons oude badje lek gegaan, dus is een zwembadje een goed idee voor haar verjaardag! Bij Hema hebben ze nu de nieuwe zomercollectie buitenspeelgoed binnengekregen met onder andere het zwemkasteel (nummer 1), zwembanden en opblaas items zoals het ijsje en natuurlijk Takkie (nummer 2, 5 en 7)! Ook om veilig te kunnen zwemmen heeft Hema een aantal items in het assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld zwembandjes maar ook zwemgordels (nummer 3 & 4). En voor extra spetterplezier is het voor een 3-jarige natuurlijk hartstikke leuk om papa & mama nat te mogen spuiten (nummer 6)!

Maak Maartje beter van VTech

MAAK MAARTJE BETER VAN VTECH

Nina heeft erge ‘fases’ waar ze mee wil spelen. Op het ene moment is het iedere dag de Duplo, maar op het andere moment kan het iedere dag haar pop zijn. Deze ‘Maak Maartje beter pop‘ van VTech is een leuke pop met diverse attributen om Maartje beter te maken. Een uitgebreide review van deze set staat op de website van Linda.

VTech Kidizoom duo 5.0

VTECH KIDIZOOM DUO 5.0

Nina ziet natuurlijk haar moeder (regelmatig) foto’s maken. Dat wil zij ook! Ik denk dat een ‘echte’ camera voor haar helemaal het einde zou zijn en ik regelmatig op de foto wordt gezet. Deze VTech Kidizoom duo 5.0 heeft Malou samen met haar dochtertje Nomi van 3 jaar getest en in dit artikel verteld ze je er alles over! Deze camera’s zijn verkrijgbaar in de kleur roze en blauw.

IenieMina haarbandjes

Haarbandjes

Als je naar een jarig meisje toegaat wil je natuurlijk wel een leuk cadeautje meenemen, en dat hoeft niet altijd groot en duur te zijn! Met leuke haaraccesoires zit je eigenlijk bijna altijd goed, veel raakt namelijk kwijt dus ook de mama zal er blij mee zijn. Nina vind het gelukkig niet erg als ik met haar haren bezig ben, en deze leuke haarbandjes van IenieMina maken het ook nog eens een stuk makkelijker!

Wobbel

Wobbel

Een Wobbel? Ja een Wobbel! Een Wobbel is een houten balanceboard, en zorgt er voor dat jong en oud blijven bewegen. Maar de meest creatieve dingen kunnen er mee gedaan worden! Gebruik hem bijvoorbeeld als lekker loungestoel, schommel, brug, tunnel, poppenkast of voetbaldoeltje! Kinderen kunnen hier alle kanten mee op, zien meer mogelijkheden, blijven ontdekken en bewegen. Ik heb hier ook voor Nina een tijdje naar zitten kijken. Zij speelt veel met de Duplo en diverse diertjes maar ik denk dat ze een Wobbel hier zeker voor zou gaan gebruiken. Natuurlijk lijkt het me ook hartstikke leuk voor buiten met de komende mooie dagen zodat ze hem lekker fanatiek kan gaan gebruiken! En mama natuurlijk ook…
Wobbel

Er zijn diverse soorten Wobbels, zo is er bijvoorbeeld de ‘standaard’ Wobbleboard, in gelakte of kleurde uitvoering maar ook de Wobbel XL en de Wobbel 360. Op de website van HoutenPlezier is een speciale pagina die je helpt een keuze te maken tussen alle Wobbels en zij hebben ook heel veel Wobbels op voorraad. Zo vind ik de zwart van de Limited Edition ook echt heel erg mooi!

Glijbaan

Glijbaan

Nina is een meisje wat heel graag buiten speelt, het liefst de hele dag! Van ons krijgt ze daarom voor haar derde verjaardag een grote glijbaan. Hier zal ze heel lang veel plezier van hebben, net als het huisje wat we haar vorig jaar gegeven hebben. De houten klimtoren met glijbaan hierboven is te koop bij Intertoy’s.

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed Hema

Omdat Nina echt een meisje is wat graag buiten speelt is buitenspeelgoed altijd een goed idee! Vooral lekker in de zandbak, bellen blazen en stoepkrijt is een favoriete bezigheid van haar. Zoals deze leuke bellenblaasmachines (nummer 4 en 5), bellenblaas saxofoon (nummer 6), het setje bellenblazen in de vorm van ijsjes (nummer 8), het bellenblaaszwaard (nummer 9) en natuurlijk de vulling (nummer 5). Ook met een doosje stoepkrijt (nummer 10) heb je een goed cadeau, of wat dacht je van glitter stoepkrijt (nummer 12)? Dat lijkt me samen met een tekensjabloon (nummer 11) ook echt hartstikke leuk! Voor in de zandbak heeft Hema dit leuke Jip & Janneke strandset (nummer 3) en leuke kasteelvormpjes (nummer 2). Maar met een schommel (nummer 1) maak je een kindje wat graag buiten speelt natuurlijk ook hartstikke blij!

Ik hoop dat ik jullie zo wat inspiratie hebben kunnen geven. Wil je nog wat meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens op de websites van meisje-eigenwijsjeaukjeswereld en Janske, zij hebben ook nog veel cadeau’s op hun website geplaatst!

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Dat kan via deze link

Wat geven jullie aan een 3-jarige?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Uitgelichte afbeelding: Pixabay

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge