Hiep hiep hoera, Nina 3 jaar!

Vandaag is het 18 april, en dat betekend dat onze kleine meid vandaag jarig is! Nina is vandaag alweer 3 jaar geworden. Het is zo leuk dat ze het nu ook echt beseft, ze heeft het al een tijdje over cadeautjes, en de verjaardagsliedjes is ze al uitgebreid aan het oefenen. Maar vandaag (en zaterdag) is het feestje echt speciaal voor haar, 3 jaar!

Kijken jullie mee?

Zoals iedere ouder zeg ik ook: ‘wat gaat het snel’! Ze was zo’n lief klein baby’tje en nu is ze gegroeid naar een heerlijke eigenwijze peuter met echt een eigen karakter. Niet alleen in haar doen en laten is ze flink gegroeid, maar ook in de lengte! Ik blijf nieuwe kleertjes voor haar kopen 😉

Nina jarig

Peuterspeelzaal
Afgelopen jaar is Nina gestart op de peuterspeelzaal. En wat is ze daardoor al veranderd en vooral gegroeid! De liedjes die ze nu allemaal al kent, de woordenschat die opeens heel hard gaat, en het spelen met andere kinderen vind ze hartstikke leuk. Iedere avond vraagt ze of ze de volgende dag naar ‘de kindjes’ gaat. En als het dat dinsdag- of donderdagmorgen is rent ze voor me uit naar de auto met haar tasje op haar rug. Ze geniet er zeker van!

Nina jarig

Praten
Het praten loopt nog iets achter bij Nina, maar het gaat de afgelopen weken heel erg hard! Er komen steeds meer volledige zinnen uit haar mondje rollen. Ze start nu met logopedie dus ik denk dat het niet heel lang meer gaat duren voordat ze hele verhalen aan het vertellen is!

Vandaag en zaterdag hebben we groot feest, helemaal in Winnie The Pooh stijl want daar is ze toch echt wel gek op. Hoe deze feestelijke dagen waren, en wat ze allemaal heeft gekregen laat ik jullie maandag natuurlijk in een fotoverslag zien.

Nina, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Vandaag mag je eindelijk cadeautjes uitpakken!

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge