Verjaardag Nina | Fotoverslag

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen is ons dochtertje Nina 18 april 2 jaar geworden. Ze was op dinsdag jarig, en in de middag hebben we wat bezoek gekregen. Mijn schoonfamilie is zaterdag langs geweest. Ik wil jullie meenemen in deze leuke dagen door middel van een fotoverslag!

Kijken jullie mee?

Dinsdag 18 april

Versiering

Maandagavond, tweede paasdag, hebben we de hele woonkamer versierd. De letters Happy Birthday met het cijfer 2 heb ik besteld via Alixpress. Het was even een klusje om alles op te blazen! De pompon slingers, en de losse pompons heb ik gekocht bij de Action.

En wat gaf ze een leuke reactie dinsdagmorgen toen ze beneden kwam! De ene ‘oh wauw…’ na de andere! Even bijkomen op de bank van alle indrukken! Het shirtje wat ze aan heeft heb ik besteld bij stoffenwinkel ByNellys. Zij maken hartstikke leuke dingen, neem eens een kijkje op hun website of Instagram pagina!

Taart

Op Nina haar verjaardag zelf zouden niet veel mensen komen; mijn ouders en tantes zijn even langsgeweest. Mijn schoonfamilie zou namelijk in het weekend komen om de verjaardag te vieren. Maar ja… toch een taart! Aan haar gezichtje is wel te zien hoe leuk en lekker ze het vind!

Cadeau’s

Jullie hebben al kunnen zien dat Harm Hendrik het speelhuisje voor Nina in elkaar heeft gezet. Deze was voor haar verjaardag maar we konden niet wachten om hem in elkaar te zetten! Het huisje krijgt binnenkort het juiste plekje als de nieuwe schutting staat. Er komt dat een stukje kunstgras onder, en de zandbak komt ernaast!

Van opa & oma (mijn ouders) kreeg ze een heel mooi poppenwiegje. Deze heeft mijn moeder zelf opgeknapt, ook met stof van stoffenwinkel ByNellys. Dit wiegje heeft mijn moeder voor sinterklaas gekregen van mijn opa & oma. Ik heb het van mijn ouders voor een verjaardag gekregen, en nu mag Nina er mee spelen!

Opa is haar alles! Meteen naast hem op een stoel om cadeautjes uit te pakken!

Leuke knutselspulletjes voor een regenachtige dag!

En de dag sluiten we natuurlijk in stijl af… patat en frikandellen!

Zaterdag 22 april

Taart

Natuurlijk hadden we ook vandaag lekker taart, dit keer een Nijntje taart! 


De kaarsjes zijn uitgeblazen (door papa) en nu eerst stiekem even proeven…

Cadeau’s

Een potje, luiers en een flesje voor de Baby Born, vooral het flesje is nu nog favoriet!

 

Nina had al twee boekjes van Bertje Knabbel, deze vind ze helemaal geweldig. Dus ik had nog ‘Bertje Knabbel in het bos’, samen met ‘Floortje heeft in haar broek geplast’ gekocht. ‘s Middags kreeg ze ook nog ‘Bertje Knabbel op de boerderij, Nina is helemaal blij!

   

Een super leuk zwembad met glijbaantje en sproeiers, laat het mooie weer maar komen!

Een grappige pinguin-zwemband

En een badcape voor na het spelen in het badje.

Ome Erik kwam wel met een heel groot cadeau…

Een zandbak! Geweldig, deze gaan we als de schutting staat meteen in elkaar zetten. Hartstikke handig dat we aan het eind van de dag de bankjes in kunnen klappen en dat het meteen een deksel is. (Als je de zandbak nog beter wilt bekijken je kunt hem hier vinden)

En heeeeel veel emmertjes, schepjes, harkjes en gietertjes voor in de zandbak, super leuk!

Eind van de dag

Nog even voetballen met ‘Bebe’ (opa) en met alle nichtjes, wat een gezelligheid!

Maar na een dag van veel indrukken, cadeau’s, visite en veel lekker eten was ze toch wel heel moe… en heeft ze geslapen tot zondagmorgen 10:15uur!

Vorig jaar vond Nina het nog niet zo leuk, al die drukte, mensen en aandacht. Ook de cadeautjes snapte ze niet, ook logisch natuurlijk ze werd toen 1 jaar. Nu kon ze lekker alles zelf uitpakken, en spelen met de andere kinderen.

Genieten jullie kinderen ook zo van hun verjaardag?

6 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge