Mijn week in foto’s #14

En het was alweer de 14e week van 2017! Een vrij ‘normale’ week voor ons, maar natuurlijk krijgen jullie een kijkje! Er kwamen deze week toch wat leuke dingen voorbij, zo zette Harm Hendrik vast het verjaardagscadeau voor Nina in elkaar, ging ik naar de kapper en hebben we heerlijk kibbeling gegeten. Verder hadden we prachtig mooi weer zodat we veel buiten konden zijn!

Kijken jullie mee?

Maandag

Zoals iedere maandagmorgen vroeg begin ik met het strijken/vouwen van de was!

En ik ging meteen maar even door met het schoonmaken van de televisiekast. Ondertussen was Nina lekker een broodje aan het eten en Pieter Konijn aan het kijken.

Vandaag kwam de Elise’s Weekly Pictorama online op haar website, en daar kwam ik een leuke foto van Eke, Elise Joanne en mij tegen!

‘s Avonds hebben we lekker broccoli gegeten, een favoriete groente van ons (en van Nina…).

Dinsdag

Als ontbijt had ik deze Optimel magere kwart met appel en kaneel. Ik vind het echt heerlijk!

Vandaag kwam het artikel online over mijn nieuwe logo en visitekaartje, dat vond ik natuurlijk best wel spannend! Gelukkig heb ik er alleen maar leuke reacties op gekregen. Als je het artikel nog niet gezien hebt kun je het hier lezen.

Onze Magnolia boom staat weer zo mooi in bloei, daar moest ik even een foto van maken!

Nina heeft gezien dat onze buurman kippen heeft. Iedere keer als ik nu aan kom lopen bij ons huis slaat ze meteen links af richting de kippen. Eerst even kijken!

Afgelopen weekend is het laatste stukje van onze tuin betegeld. Ik moest nog even wat zand invegen tussen de tegels. Geen straf met dit zonnetje!

En ook maar even lekker in het zonnetje lunchen. Twee broodjes met hagelslag (soms heb je daar gewoon zin in…), sinasappelsap en een flesje water!

‘ s Middags zag Nina de bezem staan en ze wist meteen wat ze moest doen… vegen!

Jan Anker had op zijn facebookpagina gezet dat het zijn laatste week werken was bij Vishandel Buter. Vandaag stond hij voor de laatste keer in Tollebeek. Een goede reden om ‘zomaar’ even lekker kibbeling te gaan halen! Heerlijk!

Ook Nina heeft heerlijk gegeten, maar zeg nou zelf, dit ziet er toch ook heerlijk uit?

Hardlopen

Het moest er weer een keer van komen, de eerste keer mijn schoentjes weer aantrekken om te gaan hardlopen! Het was hartstikke mooi weer, Harm Hendrik was vroeg thuis, en ik had geen belangrijke dingen te doen; dus ik had ook geen excuses meer!

Hardlopen
Het was weer even wennen, maar met zo’n uitzicht vind ik het niet erg om even lekker weg te zijn en even te rennen!

Speelhuisje

Toen ik weer thuis kwam van het hardlopen was Harm Hendrik begonnen met het verjaardagscadeau van Nina in elkaar te zetten. Nina is 18 april jarig en dit mooie speelhuisje is haar cadeau. Omdat er nu al zoveel mooie dagen zijn, en Nina zo vaak buiten speelt hebben we het maar vast neergezet.

Woensdag

Vandaag kwam het tweede artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’ online. Dit keer Een kijkje bij… Hettie!

Op woensdag gaan mijn ouders aan het eind van de middag altijd boodschappen doen. En Nina mag dan mee! Dit vind ze helemaal geweldig, en zoals je ziet bewaakt ze de broccoli 😉


‘s Avonds ging ik naar de kapper! Ik ga naar kapster Geesje, en ze heeft me dit keer geknipt en gekleurd.

En dit is het resultaat! Ik ben er super blij mee, een stukje korter, dunner en lichter!

Donderdag
Met mijn moeder heb ik eerst ‘s morgens stof uitgezocht voor het poppen wiegje wat Nina voor haar verjaardag krijgt. Dit wiegje heeft mijn moeder van mijn oma en opa gekregen, ik van mijn ouders, en nu krijgt Nina het voor haar verjaardag van mijn ouders. We hebben dus even nieuw stof uitgezocht bij ByNellys om het wiegje opnieuw te bekleden. Het resultaat krijgen jullie nog te zien!


Ook zijn we even in de nieuwe winkel Beyoutiful geweest van Hennie. Zij heeft woensdagavond haar winkel geopend met prachtige bloemen en decoraties. Zeker een aanrader om even een kijkje te nemen!

Vrijdag

Het was tijd om de badkamer schoon te maken! Hier heb ik geen foto van gemaakt, maar toen ik ‘s middags boven kwam was het toch wel heerlijk, vooral met dit uitzicht!

Nina is in bad geweest, de laatste week vind ze dit verschrikkelijk. Krijsen en brullen, terwijl ze altijd een echte waterrat was. Hopelijk is dit een fase? Of heeft iemand misschien tips? Zodra ze uit bad is lijkt het wel of er niets aan de hand is zoals je aan de foto wel kan zien…

Zaterdag

Fruit

Even het ‘oude’ fruit opmaken, een lekkere smoothie dus!

Toen Nina wakker was geworden zijn we even naar het winkelcentrum en de markt geweest. Ik wilde graag bij de Hema nog even de nieuwe collectie lipsticks en nagellak in neon kleuren bekijken. Wat vinden jullie er van?

De lunch van vandaag was een lekkere roomcroissant, een ‘Urker krentenbol met spijs’ en de smoothie die ik vanmorgen heb gemaakt.

‘s Avonds hebben we de kipgrill even aangehad. Heerlijk! Helaas was het te donker om nog een foto te maken toen de kip er in zat, maar dat houden jullie van me tegoed!

Zondag

Wat een heerlijk weer hadden we vandaag! We zijn bijna de hele dag buiten geweest, en hebben heerlijk als gezinnetje genoten van het weer, en van elkaar. In de namiddag kwamen mijn ouders even langs en hebben we nog heerlijk onder de overkapping gezeten. Een heerlijk einde van een ‘zonnige-zondag’!

Ik ben een beetje aan het twijfelen wat ik met deze rubriek ga doen. Gewoon af en toe zoals ik nu doe? Of willen jullie dit ‘vast’ iedere maandag zien? Of bijvoorbeeld maandelijks? Laat het me vooral weten!

Hoe was jullie week?

15 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge