Een kijkje bij… Esther!

Vandaag weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Het is de bedoeling dat iedere woensdag iemand anders aan het woord is en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vandaag hebben we een prachtige kleurrijke woonkamer om te laten zien. Ester is gek op interieur en is altijd op zoek naar bijzondere spulletjes. Daarom is ze ook haar eigen webshop met vintage woonaccessoires gestart. Vandaag dus ‘Een kijkje bij…Esther’!

Esther | Hoi! Ik ben Esther, 40 jaar en mama van een dochter van 11 en een zoon van 9. Ik ben gek op interieur, verslaafd aan kringloopshoppen en ik doe niets liever dan kringloopwinkels afstruinen op zoek naar bijzondere spullen. Zo is het idee ontstaan voor mijn webshop in vintage woonaccessoires. Sommige spullen die ik verkoop zijn al mooi van zichzelf, andere geef ik een nieuw (pastel)kleurtje. Ik voorzie ook gebruikte vaasjes, bloempotjes en schaaltjes van een schattig, nieuw gezichtje. Al deze leuke spullen style en fotografeer ik in mijn eigen interieur. Ik houd erg van een mix van oude en nieuwe spullen. Door de combinatie van wit met pastelkleuren lijkt het altijd lente bij mij in huis. Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt in de woonkamer. Wat ik het mooist vind… lastige vraag… Ik vind juist het geheel mooi!

De uitgelichte afbeelding hierboven: Het kastje is van Ikea, het groene wandbord (gemaakt van deels gerecycelde materialen) is gemaakt door de buurman en verkrijgbaar in mijn webshop, de roze flamingo is een IXXI, trolley is van Sostrene Grene, de vaas en bloempotjes zijn van de kringloop.

De kast: Ikea
Wandrek: Hema
Platenspele: Crosley
Hartjeslamp: Zilverblauw
Blauw konijn: Assembli
Verder zijn bijna alle accessoires kringloopvondsten, sommige heb ik zelf gepimpt.

De deken die op de bank ligt is van de Bijenkorf, en de mintgroene knuffel/kussen van Discodip. De glazen peer, de vaas en de zwaantjes zijn verkrijgbaar in de webshop.

Deze grote Flamingo is een IXXI en de trolley is van Sostrene Grene.

Wat ik het mooist vind….lastige vraag…Ik vind juist het geheel mooi!

Deze vrolijke vaas en theepot zijn bij mij verkrijgbaar, maar staan nu nog vrolijk op mijn tafel, zijn ze niet lief?

Wat vinden jullie van deze woonkamer?

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge