Summerfair | Fotoverslag

Afgelopen zaterdag was het zover; Summerfair bij Beeldenhoeve Soap and Garden! Mijn vader en moeder stonden er allebei met een kraam en tent voor ROOKmetSMAAK en BijdeDijk. Ik had beloofd om een dagje te helpen dus was Harm Hendrik zaterdag vrij om bij Nina te zijn en ging ik vroeg op pad. Omdat ik nu geen ‘Mijn week in foto’s’ meer plaats maar alleen ‘Mijn maand in foto’s’ publiceer ik wel vaker een fotoverslag. Daarom neem ik jullie mee met dit gezellige dagje!

Kijken jullie mee?

Beeldenhoeve Soap & Garden is een prachtige locatie op Urk. Het is een grote tuin vol met prachtige beelden. De eigenaar organiseert ieder jaar een gezellig fair met verschillende standhouders. Een prachtige locatie natuurlijk zo door de tuin! Verschillende kraampjes en tenten werden vrijdagavond al neergezet, en zaterdagmorgen vroeg kwamen de eerste standhouders al om alles mooi op te stellen.

We waren om 07:30 uur aanwezig en zijn meteen begonnen met het opbouwen van de tent van mijn moeder en de kraam van mijn vader. Gelukkig was het hartstikke mooi weer en de sfeer zat er al goed in. De één na de andere standhouder kwam langs, en begon met het opbouwen van zijn kraam. Hierboven zie je de tent van mijn moeder, heb je trouwens al een kijkje genomen in haar webshop?

Tegenover de stand van mijn moeder stond mijn vader met ROOKmetSMAAK. Hij stond naast de Finse Kotta die verhuurt wordt door de Beeldenhoeve. Hartstikke gezellig dat we zo dicht bij elkaar stonden, het leek wel een familie-uitje!

Ook Stieneke van Op de Bult was aanwezig op de fair. Stieneke kennen jullie vast van het artikel uit de serie ‘Een kijkje bij…’. Ze had weer hartstikke mooie dingen gemaakt!

Natuurlijk kwamen Harm Hendrik en Nina ook even kijken. Het springkussen stond net klaar, en Nina had die natuurlijk allang gezien. Ze kon even heerlijk haar energie kwijt en vond het helemaal geweldig!

Het werd al snel heel druk en gezellig!

Dit jaar was Nadicia aanwezig op de fair. Ze hadden prachtige vogels mee waar de kinderen (maar natuurlijk ook volwassenen) met op de foto konden. Geweldige beesten! Heel bijzonder om ze eens van zo dichtbij te zien. Nadicia organiseert roofvogel demonstraties, staan op markten, doen schoolbezoeken, organiseren kinderfeestjes en doen fotoshoots.

Voor ons was het een hele gezellige en succesvolle dag. Ik ben wel een beetje verbrand maar we hebben veel plezier en gezelligheid gehad!

Gaan jullie wel eens naar fairs of markten?

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge