Lush vaderdag 2017

Een tijdje geleden was het moederdag. Als het goed is zijn alle moeders heerlijk in de watten gelegd, en misschien hebben jullie ook wel een mooi cadeau gekregen? Als je van lekker relaxen en badderen houd heb je misschien wel een van deze heerlijke producten van Lush gekregen. Maar zijn er ook mannen die van een goed warm bad houden? Mijn man wel! Daarom heb ik voor jullie ook een aantal Lush vaderdag cadeau’s op een rijtje gezet, want 18 juni is het alweer vaderdag!

Superdad – Bath bomb

Voor magisch badwater

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is Superdad! Deze badheld vol zoet guaiac-hout staat altijd voor je klaar. Een kwestie van in je badwater leggen en je laten verbazen. Deze bath bomb is te koop voor €5.95

Dirty Hairstyling

Kaal of kammen

Standaard alleen online te koop, maar nu tijdelijk terug in de winkels, deze sterke styling cream met cacaoboter, mos, rozemarijn en neroli. Masseer een flinke lik in je haar en je coupe blijft de hele dag in model. Deze haarcrème is een van de geurcomponenten die samen de heerlijke geur Dirty vormen. Cacao- en illipeboter, Japan wax en kokosolie verzorgen en fixeren je haar (of de lokken van je favoriete familielid). Deze styling cream is te koop voor €12.95

Smuggler’s Soul – Shampoo bar

Schatstuk voor je haar

Een verzameling verleidelijke ingrediënten: van herstellend rozenhout en reinigend citroengras tot mysterieus sandelhout. Alleen het beste in een bar. Zonder plastic, meer plezier! Deze heerlijke shampoo bar is verkrijgbaar voor €9.95.

Dirty springwash Showergel (ZC)

Fris met een hoofdletter

Dit bergbeekje is er nu ook in zelfconserverende versie en dat is goed nieuws. Munt en menthol laten je lichaam tintelen van frisheid. Fijn zeezout en menthol zorgen voor een geweldige ervaring in de douche, en dat zonder toegevoegde conserveermiddelen! Dirty Springwash zelfconserverende versie is er in drie formaten. Deze shower gel is verkrijgbaar vanaf €8.50.

Ook deze collectie vind ik hartstikke leuk! Tof dat Lush ook aan de mannen gedacht heeft, want er zijn er genoeg die houden van een heerlijke warm bad of douch. Deze collectie is tijdelijk verkrijgbaar, tot uiterlijk half juli 2017. De producten zijn te koop in de negen Nederlandse winkels van Lush én in de shops in Antwerpen en Gent (België), maar natuurlijk ook via de webshop.

Hebben jullie deze vaderdag producten van Lush al gezien?

10 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge