Lush moederdag 2017

Ja mensen het kan jullie toch niet ontgaan zijn, morgen is het zover; Moederdag! Wil je een keer iets anders geven dan haar favoriete luchtje of een bosje bloemen? Voor alle moeders die van ontspannend houden in een lekker warm bad heeft Lush de moederdag collectie uitgebracht met prachtige producten. In dit artikel laat ik er een aantal aan jullie zien.

 

Elsie The Giraffe bubble bar (vaker te gebruiken)

Tilt je humeur naar ongekende hoogten

Elsie is misschien wel het absolute hoogtepunt van deze collectie. Ga je voor kop of staart? Kies een kant van Elsie, verkruimel het onder de lopende kraan of zwier haar door je badwater om van een geweldig schuimbad te genieten. Van de torenhoge bubbels met citrusgeur ga je bijna galopperen, zo lekker! Tintelfrisse citroen- en limoen-oliën geven je al een boost, maar grapefruitolie tilt je humeur pas echt naar ongekende hoogten. Van je nek tot aan je hoeven: Elsie maakt je schitterend schoon. De prijs van deze bubble bar is €10.95.

Scrubee

Bij-zonder!

Dit is Scrubee, de nieuwkomer onder onze body butters. Met al die hydraterende honing en romige cacaoboter lijkt-ie een zacht doetje, maar onderschat zijn scrubkracht niet – dankzij gemalen kokosschil en amandelen polijst Scrubee je huid mild, maar effectief gladder dan glad. Deze body butter is te koop voor €10.95.

Happy Mother’s Day

Zeg het met bloemen en lekkers

Een collectie superdeluxe verzorgingsproducten voor het hele lichaam. Dit is de pot die je aan het eind van de regenboog zou moeten vinden, gevuld met producten die stuk voor stuk uit de allermooiste ingrediënten bestaan. Verzachtend voor hand en lichaam, zoete goodies voor onder de douche en bubbels en bombs voor in bad. De verpakking is al een cadeau op zich! De biologisch afbreekbare bloempot van kokosnoot is gevuld met groeipapier waarin bloemzaadjes zitten. Eromheen vind je een Knot Wrap met lenteprintje in vrolijke kleuren.

Inhoud: Rose Bombshell bath bomb, Yummy Mummy shower cream 100g , Charity Pot bodylotion 45g, Sunrise zeep (dome shape) 90g, Mum bath bomb, Baa Bar bubble bar, Elsie The Giraffe (You’re Havin’ A Bath) reusable bubble bar, Golden Handshake hot hand mask, Honey lip scrub, Salted Coconut hand scrub 75g, Ceridwen’s Cauldron bath melt, Ups-A-Daisy bath bomb, Gorgeous moisturiser sample 10g

Dit grote cadeau is te koop voor €99.95.

Thanks Mum

Het ultieme bedankje

Binnenkort wordt je moeder (of iemand anders die je dankbaar bent) omringd door de hydraterende mix van banaan, avocado en havermelk. Daarnaast polijst ze haar huid met fijn zeezout en kalmerende mimosa absolue. En wedden dat ze heel blij wordt van een shower cream vol rustgevende, zoete tonka?

Inhoud: Rub Rub Rub body scrub, King of Skin body butter Yummy Mummy shower cream 100g

Dit cadeau is te koop voor €29.95.

Ik vind deze collectie hartstikke leuk! Ook de andere producten van deze moederdagcollectie zien er goed uit! Deze collectie is tijdelijk verkrijgbaar, tot uiterlijk half juni 2017. De producten zijn te koop in de negen Nederlandse winkels van Lush én in de shops in Antwerpen en Gent (België), maar natuurlijk ook via de webshop.

Hebben jullie deze moederdag producten van Lush al gezien?

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge