Catrice | ICONails Gel Lacquer

Nagels. Vroeger was het echt drama met mij. Laten we zo zeggen: het bijten ging me goed af, tot het bloeden toe! Er bleef echt helemaal niets van over. Gelukkig zijn er nu weer (redelijk) knappe nagels te zien, en is mijn liefde voor nagellak behoorlijk gegroeid! Mijn man kan er nog niet over uit dat iemand zoveel nagellak kan hebben, terwijl ik vind dat het nog wel meevalt…

Een tijdje geleden heb ik meegedaan aan een Instagram winactie van Kruidvat. Hierbij heb ik een hartstikke leuk Make-up pakket gewonnen! Ook zat er een duo pack ICONails Gel Lacquer van Catrice in. In dit pakje zitten 2 kleuren en die heb ik natuurlijk voor jullie getest!

Catrice heeft namelijk een deel van haar nagellak assortiment vervangen door de nieuwe ICONails collectie. Deze lakjes zijn verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren en verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. Catrice zegt dat deze lakjes zonder top- en base coat zeven dagen blijven zitten, maar er is ook een top coat te koop die de lak tot 10 dagen perfect laat zitten.

Ik was benieuwd of deze nagellak dus echt zo lang blijft zitten, dus testte het voor jullie uit!

Het uiterlijk van de potjes vind ik erg mooi; strak en heel chique. De letters vind ik vooral een erge mooie uitstraling hebben. De inhoud van de potjes is 15ml, en in het duo-pack wat ik heb ontvangen zaten de kleuren 44| Need Vitamin SEA en 15| Milky Bay.

De nagellakken zijn verrijkt zijn met açai oli en hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe brede professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies.

15| Milky Bay

Als eerste heb ik de kleur Milky Bay getest. Na 2 dunne laagjes was de dekking perfect. Het smeren ging hartstikke gemakkelijk met het kwastje, en het drogen ging heel snel. Ik vind Milky Bay een prachtige kleur, en heerlijk voor de zomer! Het lijkt me hartstikke leuk om bij deze kleur een ‘glitter steentje’ op de nagel te plakken.

44| Need Vitamin SEA

De kleur Need Vitamin SEA doet zijn naam eer aan, je verlangt meteen naar het strand met een prachtige blauwe zee bij het zien van deze nagellak. Ook dit lakje staat prachtig na 2 dunne laagjes, en de glans is prachtig! Het lijkt net of je echte gellak op hebt.

Houdbaarheid
En dan nu natuurlijk de grote vraag; hoe lang bleef de nagellak werkelijk goed op mijn nagels zitten? Beide lakjes heb ik er na 5 dagen afgehaald, toen waren er naar mijn idee teveel stukjes af. Ik heb het getest zonder de top coat, maar de 7 dagen is dus niet gehaald. Ik heb natuurlijk getest in een ‘normale’ week voor mij, dus inclusief de afwas doen, met Nina spelen, buiten bezig zijn etc. Toch ben ik zeer tevreden over deze lakjes, ik vind de kleuren hartstikke leuk (en veel keuze!) , ze glanzen prachtig, en 5 dagen vind ik nog hartstikke goed voor een lakje van €2,99! De ICONails Gel Lacquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Hebben jullie deze Catrice ICONails Gel Lacquers al geprobeerd?

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge