Een kijkje bij… Theressa!

Vandaag weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Het is de bedoeling dat iedere woensdag iemand anders aan het woord is en verteld over een plek in zijn of haar woning. Dit keer hebben we een prachtige woonkamer om te laten zien, met vooral een prachtige bank en salontafel! Vandaag ‘Een kijkje bij…Theressa’!

Kijken jullie mee?

Theressa | Hoi! Wij zijn Theressa en Iede Klaas Koffeman, en wij wonen sinds 10 juni 2016 in dit mooie huis in Tollebeek. Ik ben het meest trots op mijn bank, het is een grote bank en zit ook echt heerlijk! Ik vind hem dus echt helemaal geweldig. De meubels hebben we gekocht bij Bodilson. Het lampje en tafeltje hebben we gekocht bij Ali Roth uit Urk, en de blauwe kussentjes  zijn gekocht bij Mijn Hus in Urk. De overige spullen zijn gekocht bij YourDreamGifts en Ideetje Wonen in Sneek.

Ik ben echt erg trots op mijn woonkamer, de stijl vind ik echt geweldig. De spullen heb ik allemaal bij verschillende winkels gekocht en zo met elkaar gecombineerd. Daarom ben ik eigenlijk op mijn hele huis best wel trots. Het is een groot huis en ik heb dus best veel ruimte, en alle ruimtes zijn helemaal onze smaak geworden.

De grote staande lamp en de plafondlamp zijn gekocht bij Ideetje Wonen in Sneek. De luxaflex zijn van de Boer interieur uit Urk.

Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen in onze woonkamer! We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes Theressa en Iede Klaas

 

Bedankt dat je jullie woonkamer wilde laten zien Theressa! Ik vind het hartstikke mooi, vooral jullie salontafel en koeienhuid op de vloer!

Wat vinden jullie van deze woonkamer?

 

 

Wil je ook meedoen met de serie ‘Een kijkje bij…’ ?
Dat kan! Mail me dan op info@irmatennapel.nl

16 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge