Mijn maand in foto’s #04 | Lentedagen, verjaardag en Koningsdag!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien en gister was het gewoon alweer 30 april! Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand en deze maand stond in het teken van mooi weer, de tuin, de verjaardag van Nina en Koningsdag! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Konijnen Intratuin

Tweede Paasdag wilde we graag naar De Orchideeënhoeve, maar daar aangekomen zagen we al dat het veel te druk was en zijn we doorgereden naar de Intratuin. Nina vermaakt zicht daar prima, vooral bij de konijntjes natuurlijk!

Haarbandje Ieniemina

Van Ieniemina kreeg ik dit super leuke pakketje binnen. Hier mocht ik ook twee leuke winactie voor organiseren op mijn Instagram-pagina.

Haarbandjes Ieniemina

Die haarbandjes zijn toch geweldig?

Glijbaan

Aan het begin van deze maand is Harm Hendrik gestart met het bouwen van het verjaardagscadeau voor Nina: een glijbaan!

Babyshower

Op dinsdagavond 3 april had ik de babyshower van een vriendin. Hiervoor nam ik lekkere mini soesjes en tompouces mee.

Haarbandje Ieniemina

Voor de eerste winactie in samenwerking met IenieMina mocht ik twee mooie haarbandjes en een punnikwoord verloten.

Brand

Op 4 april vroeg in de ochtend belde mijn moeder mij dat ik even uit ons raam moest kijken, er was namelijk een grote brand op het industrieterrein vlak bij ons in de buurt. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar de schade was erg groot.

Outfit of the day

Het outfit van Nina was vandaag zwart/wit/grijs!

Buiten spelen diertjes

Wij hebben deze maand al flink van de zon mogen genieten, Nina nam meteen haar diertjes mee naar buiten om daar lekker mee te gaan spelen.

Tuin zomerklaar maken

En met de eerste zonnestraaltjes betekend het ook dat de tuin weer aangepakt kan worden! Vegen, onkruid verwijderen, schoonmaken, grasmaaien… alles is weer gedaan!

Overkapping

En dan is het natuurlijk tijd om te genieten!

Slaapkamer Nina

Na (weer) eens flink opruimen in de slaapkamer van Nina zag het er zo mooi uit dat ik er gewoon even een foto van moest maken.

Samen met papa

Samen op stap, Nina heeft er zin in!

Schapen

Nina ging samen met opa even bij de schaapjes in de achtertuin kijken. Ze kwamen erg dichtbij!

Magnolia

Oooo ik kan hier zo van genieten! De mooie grote Magnoliaboom in onze tuin staat weer prachtig in bloei.

Simba in plantenbak

Onze poes Simba zoekt meestal de gekste plekjes op om te gaan slapen…

Gellak Hanna's nagelsstudio

Deze maand plaatste ik een artikel over de nieuwe voorjaarskleuren bij Hanna’s Nagelstudio, hebben jullie het artikel al bekeken?

Ieniemina

De tweede winactie die ik samen met IeniMina mocht organiseren deze maand was ook hartstikke leuk! Ik mocht namelijk een dekentje met een kussentje voor een pop verloten.

Konijnenhok

Van mijn ouders en mijn broertje en zijn vriendin kreeg Nina voor haar verjaardag een prachtig konijnenhok met twee hele lieve konijntjes. Mijn vader heeft het hok in elkaar gezet en kwam het alvast langs brengen voordat ze de konijntjes gingen kopen.

Frutesse

Ik kreeg onverwachts een prachtig ingepakt perspakketje! Het was van Frutesse met verschillende smaaktjes stroop!

glijbaan

Het weekend voor de verjaardag van Nina was de glijbaan helemaal klaar. En wat is Nina er blij mee, ze blijft maar glijden!

Flowers

Deze tijd van het jaar is echt prachtig, alle planten en bloemen komen weer uit. Deze foto maakte ik op 14 april en deelde ik in mijn Instagram-stories.

Nina jarig

We zijn naar Hannekes pluktuin geweest om leuke foto’s te maken voor de verjaardag van Nina, was is het daar leuk! Op dit moment was er een groot tulpenveld waar je een eigen boeket mag plukken en lekker kan wandelen.

Nina kaartje

En dit leuke kaartje stuurde we naar de familie!

Taart

Ik had ook nog een handig artikel geschreven deze maand met tips voor leuke cadeautjes voor kinderen die 3 jaar worden. Mocht je dat artikel nog niet hebben gelezen kun je het hier bekijken.

Konijnen

Toen mijn ouders op maandagavond met de konijntjes bij ons thuis kwamen was Nina door het dolle heen, we hebben hier een geweldig filmpje van gemaakt! Zijn ze niet lief?

Kaarsjes-uitblazen

En 18 april was het dan toch ook zover, Nina is 3 jaar geworden! Ze was al weken de liedjes aan het oefenen, maar vandaag mocht ze toch echt al wat cadeautjes uitpakken. Op woensdag kwam er ook al wat familie dus hadden we ook feest!

Nina-trakteren-Peuterspeelzaal-01

Op donderdag 19 april mocht Nina trakteren op de Peuterspeelzaal. Haar outfit bestond uit een wit t-shirt met de tekst ‘Young, Wild & Three’ gemaakt door VanZussies en een zwarte broek met diverse tekeningen er op van H&M.

Nina-trakteren-Peuterspeelzaal

En wat vond ze het leuk! Ze was echt aan het genieten (en ik ook!) en vond het hartstikke leuk dat er voor haar gezongen werd en dat ze dan eindelijk haar traktaties mocht uitdelen.

IJsje eten

Het was prachtig weer, dus ijsjes-tijd!

Hortensia

Op 20 april kwam deze mooie hortensia binnen. Ook dit jaar ga ik namelijk de 150-dagen-bloeichallenge aan!

Kaarsjes-uitblazen

Zaterdag hadden we gewoon nog een keer feest, want ‘s middags kwam de familie van Harm Hendrik langs. Ook nu was het prachtig weer dus hadden we lekker een groot tuinfeest!

Kleding Zara

Ook kwam er deze maand een leuke Zara bestelling binnen met zomerkleertjes voor Nina! Heerlijk weer die felle kleurtjes en korte broeken. Laat die zon maar (weer) komen!

Nina in de tuin

Op dinsdag 24 april ging Nina naar de peuterspeelzaal, er is al veel kleur in de tuin te zien!

logopedie

Op woensdag heeft Nina logopedie, dit keer moest ik even op de gang wachten.

Koningsdaglot

Ook dit jaar heb ik weer een Koningsdaglot gekocht, maar helaas… zoals ieder jaar…

Koningsdagl

Op Koningsdag ging ik ‘s morgens vroeg eerst even naar de rommelmarkt hier in het dorp. Harm Hendrik was aan het werk en mijn broertje was zo lief dat hij even wilde oppassen op Nina. Ik heb niet veel gekocht helaas, alleen wat boekjes voor Nina.

Koningsdagl

Toen ik thuiskwam heb ik een oranje-outfit bij Nina aangetrokken, een shirtje van Primark en een oranje haarbandje van IenieMina.

Koningsdagl

Daarna kwamen mijn ouders gezellig even langs en hadden we een kopje koffie met natuurlijk een lekkere oranjesoes!

Hoe was jullie maand april?

irma

 

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge