Fotoverslag | Nina 3 jaar

Vorige week woensdag is onze lieve dochter Nina 3 jaar geworden. We hadden eigenlijk de hele week feest, wat Nina natuurlijk helemaal niet erg vond! Op woensdag kwam er wat familie en mijn ouders langs, op donderdag mocht ze trakteren op de Peuterspeelzaal en zaterdag hadden we feest met de familie van Harm Hendrik. Ik wil jullie graag meenemen in deze feestelijke dagen doormiddel van een fotoverslag.

Kijken jullie mee?

Woensdag 18 april

Ballonnen

Dinsdagavond hebben we alle ballonnen opgeblazen, en slingers opgehangen, dat maakt het natuurlijk al één groot feest!

Cadeau

Nina had haar ‘grote’ cadeau van ons al gekregen, maar om haar toch het gevoel te geven dat ze echt jarig was die dag had ik nog een klein boekje voor haar gekocht. Die kreeg ze ‘s morgens op bed, haar reactie was geweldig toen ik haar kamertje binnenkwam…

Aardbeischelpjes

‘s Middags zou er wat visite langskomen dus hadden we heerlijke aardbeienschelpjes bij de koffie!

Kaarsjes-uitblazen

En natuurlijk mocht ze kaarsjes uitblazen!

Donderdag 19 april

Nina-trakteren-Peuterspeelzaal-01

Nina had echt in de gaten dat ze vandaag mocht trakteren, zo leuk! Het shirtje met de tekst ‘Young, Wild & Three’ is gemaakt door VanZussies. De traktaties die ik gemaakt had waren kartonnen ijsjes die ik gevuld had met een doosje snoepjes, een ballon en een toeter. Het was even vouwen maar een groot succes!

Nina-trakteren-Peuterspeelzaal

Om 11:15 uur was ik in de klas van Nina, en wat vond ze het leuk! Het zingen, de kaarsjes uitblazen en haar traktaties uitdelen. Ze heeft er echt van genoten, en ik ook!

Zaterdag 21 april

Taart

Deze taart was natuurlijk hartstikke geslaagd voor Nina, ze is dol op Winnie the Pooh met de ‘Lollifanten’. De print was gemaakt op chocolade, en hartstikke lekker!

Kaarsjes-uitblazen

Nina zette zelf al de kaarsjes op de taart, ze wist precies hoeveel het er zijn moesten.

Snoepzakjes

Voor alle kindjes die langs zouden komen hadden we Winnie the Pooh zakjes gemaakt met wat te drinken en wat lekkers.

Cupcakes winnie the pooh

En leuke Winnie the Pooh cakejes!

Cadeautje-uitpakken

cadeau uitpakken

Het uitpakken is (uiteraard!) favoriet op je verjaardag.

Cadeau’s

glijbaan

Harm Hendrik heeft er avonden lang aan gewerkt, maar hij heeft een prachtige glijbaan gemaakt voor Nina haar derde verjaardag!Konijnen

Van opa & oma kreeg Nina een prachtig konijnenhok, en van oom Erik en Naomi twee hele lieve konijntjes.

Payjama

cadeau

Cadeau

Verder is Nina hartstikke verwend deze dagen, leuk speelgoed voor buiten zoals een zwembad, stoepkrijt en bellenblaas. Maar ook een leuke pyjama, puzzel, verf, diertjes en poppenspulletjes. Eigenlijk te veel om het allemaal op te noemen! Nina heeft genoten, en zondagmorgen stond ze al direct bij haar cadeau’s om te kijken waar ze mee zou gaan spelen.

Vinden jullie kinderen deze speciale dagen ook zo leuk?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge