150 dagen flowerpower in huis

Vorige week kreeg ik een groot pakket ‘in de brievenbus’. Natuurlijk niet letterlijk in de brievenbus, maar het werd netjes aan de deur bezorgd. Ik had geen flauw idee wat het kon zijn, want ik had niets besteld. Na het voorzichtig openmaken van de doos zat er een prachtige blauwe kamerhortensia in. Ik ben gek op hortensia’s! In onze voor- en achtertuin staan ongeveer 20/25 van deze prachtige planten. Er zitten alweer grote knoppen aan, dus nog even wachten en onze tuin is ook weer een grote bloemenzee!

Een bijzondere uitdaging voor iedereen met of zonder groene vingers: 150 dagen genieten van een bloeiende kamerhortensia. Moeilijk? Helemaal niet! De Magical-kamerhortensia is zo sterk dat het eigenlijk niet mis kan gaan. Geef de kamerplant een plekje in huis en geef hem af en toe van een slokje water. Iedereen die mee wil doen aan de ‘150-dagenchallenge’ kan zich tot 30 april 2017 opgeven via de website. Via een loting krijgen 150 inzenders een gratis kamerhortensia van Magical toegezonden. Vanaf april zijn de kamerplanten ook verkrijgbaar bij onder meer tuincentrum of bloemist vanaf € 7,95.

Zo geniet je 150 dagen lang:
– Zet de Magical-kamerhortensia op een tochtvrije plek met daglicht (geen direct zonlicht). Staat er een fruitschaal in de buurt? Haal die dan weg. Rijpend fruit verkort namelijk de bloeitijd.
– Geef regelmatig water. Hoeveel? Dat hangt van het drinkgedrag van de plant af. Als de potgrond licht vochtig aanvoelt, weet je dat de kamerhortensia voldoende te drinken heeft.

Bijzonderheid
Door invloed van daglicht veranderen de bloemen van de Magical-hortensia’s langzaam van kleur. De roze kamerhortensia wordt langzaam donkerrood en de blauwe krijgt uiteindelijk diepgroene bloemen. Bijzonder he!?

Ik heb de blauwe Magical-hortensia mogen ontvangen, en ga de uitdaging aan! Na het aanmelden krijg ik gedurende de actieperiode tips & tricks van de experts, maar ook kun je met mede-challengers leuke tips voor styling en verzorging delen.

PS: Er worden 150 gratis planten verdeeld onder de eerste 150 inschrijvingen. Zo is het helemaal makkelijk om mee te doen!

Gaan jullie ook de uitdaging aan?

 

Dit artikel is in samenwerking met een bedrijf of merk.

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge