3x Fijn shoppen voor kids in Amersfoort

Vandaag een leuke gastblog van Evelyne uit Amersfoort! Zij is blogger op buttercupsisters.nl, een hartstikke leuke site met makkelijke recepten met voedingswaarden, hotspot reviews, reistips en lifestyle advies. Evelyne vroeg mij of ze voor irmatennapel.nl een gastblog mocht schrijven over Amersfoort, en natuurlijk mag dat! Ze heeft een paar leuke shop tips voor kinderen op een rijtje gezet.

Evelyne | Midden in Nederland vind je Amersfoort. Naast dat er momenteel zo’n 150,000 mensen wonen, bezoeken ook steeds meer toeristen deze stad. Ook voor moeders is er steeds meer te doen en te beleven. Lees snel door om te zien welke drie fijne hotspots voor kids ik voor jou heb gespot!

Keizerin
Adres: Zuidsingel 70
Bekijk de website hier

Kleding saai? Echt niet! Bij Keizerin bewijzen ze met veel kleur, lieve printjes en fijne stofjes dat het ook echt anders kan. Dit geldt voor zowel kids als mamma’s overigens! En ze verkopen ook nog kleine hebbedingetjes die eigenlijk iedereen wil hebben. Shop hier merken zoals King Louis, Kikkid en By-Bar.

Loods of Stock
Adres: Arnhemsestraat 17
Volg Loods of Stock op Facebook!

Wie op zoek is naar nieuwe kleding voor noppes moet echt een keer naar Loods of Stock gaan. Bij deze winkel verkopen ze namelijk samples voor kleine prijsjes. Zoals lieve jurkjes, schattige schoenen en andere gave kleding dat je hart sneller laat kloppen. Ze verkopen bij Loods of Stock onder andere Le Chic, Cakewalk, Airforce, iDo en American Outfitters.

Klompe Dompe
Adres: Krankeledenstraat 8
De website vind je hier

In een van de mooiste straatjes van Amersfoort vind je Klompe Dompe. Een winkel die gespecialiseerd is in exclusieve kinderkleding van maat 50 t/m maat 176. Er is hier veel leuke kleding van onder andere Scotch and Soda, IKKS en Indian Blue. Ik weet zeker dat het lastig wordt om met lege handen naar huis te gaan.

Ken jij nog andere kids hotspots in Amersfoort? Laat het dan hieronder weten!

3 Comments

  • Leuk lijstje! Zodra ik in Amersfoort ben zoek ik deze even op! Ik bezoek dan ook altijd even Speelboek in de Krommestraat, superfijne winkel met naast heel veel boeken ook superleuk speelgoed!

  • Amersfoort staat altijd nog op mijn lijstje om een keertje te shoppen, dak voor deze adresjes, ga ik zeker een kijkje nemen en onthouden al sik dat dagje (eindelijk) een keertje plan!
    Heleen Verhoef onlangs geplaatst…IngechecktMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge