My Pinterest favorites #18 Moederdag

Zondag 13 mei is het moederdag! Krijg je zelf leuke cadeautjes van je kinderen of geef je je eigen (schoon)moeder een aardigheidje? Vooral voor jonge kinderen is deze dag toch wel echt speciaal, en natuurlijk ook voor de mama’s! Maar om de papa’s een beetje te helpen heb ik een artikel vol met inspiratie van bijvoorbeeld een lekker ontbijtje, een leuk knutselwerkje en gratis printables! Ga er lekker rustig voor zitten en scroll door alle mooie plaatjes, en natuurlijk kunnen jullie meteen met alle inspiratie aan de slag!

Kijken jullie mee?

Ontbijt

  

  

Knutselen

  

  
Printables

  

Posters / kaartjes
 
 

   

 

Weten jullie stiekem al wat er op de planning staat voor Moederdag? Of is het nog een grote verrassing? Ik weet dat Nina druk bezig is met knutselen op de Peuterspeelzaal, en ze gaat vast nog wel even met papa op stap. Hopelijk heb ik jullie, en de papa’s, nog een beetje kunnen helpen met deze inspiratie, en kunnen jullie dan lekker gaan genieten van een gezellige Moederdag!

Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Ben je ook alvast op zoek naar wat Vaderdag inspiratie? Bekijk dan eens dit artikel.

Wat vind jij het leukste aan moederdag?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

CommentLuv badge