Nagels lakken met IDUN Minerals Nail Polishes

Een tijdje geleden heb ik twee mooie lakjes ontvangen van het merk IDUN Minerals Cosmetics. Dit merk ken ik nog niet, dus ik ben erg benieuwd! Ik ga de nagellak uiteraard uitgebreid testen en jullie het resultaat laten zien. De kleuren die ik aan jullie kan laten zien zijn 3507 Korall en 3526 Topas, twee hele verschillende kleuren!

Kijken jullie mee?

IDUN Minerals
IDUN Minerals is een uitgebreide collectie op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up, geschikt voor alle huidtypes. Dat geldt ook voor de gevoelige, hyper-allergische huid en voor lenzendragers. De producten zijn in Zweden ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexperts. IDUN Minerals bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

IDUN nagellak

Nagellak
Ik heb twee lakjes uit de uitgebreide collectie mogen ontvangen, want voor iedere gelegenheid hebben ze wel een kleur! IDUN Minerals biedt een rijk palet aan prachtige hoogglans kleuren in zowel diverse mooie nude tinten als kleurrijke statement kleuren. Ik heb de kleuren Korall en Topas mogen ontvangen. Eén ding hebben alle kleuren gemeen: ze zijn intensief verzorgend en vooral veilig qua samenstellingen dankzij de ‘5-Free Formula’. De lakjes bevatten geen schadelijke stoffen, maar de formules verzorgen de nagels tevens op basis van mineralen, vitaminen en voedende amandelolie. De IDUN Minerals Nagellakken hebben prachtige kleuren die lang blijven zitten dankzij de ‘long lasting’ textuur met een sublieme hoogglans. De IDUN Minerals Nagellaklijn bevat ook een glanzende Base Coat (‘Kristall’) en Top Coat (‘Diamant’) voor het mooiste en lang houdende eindresultaat.

Topas

IDUN nagellak

De flesjes van de IDUN Minerals nagellak hebben een mooie strakke en luxe uitstraling. De combinatie van de zwarte dop met de zilverkleurige band eromheen vind ik erg mooi! De potjes hebben een inhoud van 11ml.

IDUN nagellak

Wat ik zelf heel erg fijn vind zijn de wat bredere kwastjes, en gelukkig hebben ze dat! Ik vind het erg prettig dat ik niet honderd keer over mijn nagel hoef voor dat er een beetje kleur op zit.

IDUN nagellak

Deze Topas kleur is een prachtige kleur uit de nude-tinten. Een kleur die eigenlijk wel in je collectie moet staan, want man was is hij mooi! Het is echt een tint die eigenlijk overal wel bij past. Niet te bruin en niet te roze.

Eigenlijk dekt de kleur al na één keer lakken, handig als je een beetje haast hebt want het droogt ook binnen een paar minuten! Uit gewoonte heb ik deze keer twee keer gelakt. De lak glanst heel erg mooi (wat ook weer lastig fotografeert) en blijft erg mooi zitten!

Korall

IDUN nagellak

Ook deze mooie Korall kleur zit in een prachtige luxe potje. De kleur lijkt me zo op het eerste gezicht heel erg heftig, maar de zomer staat voor de deur dus ik wel hem natuurlijk wel graag uitproberen!

IDUN nagellak

En eigenlijk ben ik wel heel erg blij dat ik ook deze kleur heb mogen ontvangen. Dit is niet zomaar ‘rood’ maar een prachtige koraal tint, die vast ook heel erg mooi op je teennagels zou staan in de zomer! Ook deze kleur dekt heel erg goed, en bleef een paar dagen erg mooi zitten.

Ik ben zeker tevreden over de lakjes van IDUN, ze zien er goed uit, hebben prachtige kleuren, zijn verzorgend en gaan zeker 4/5 dagen mee!

De producten van IDUN Minerals zijn verkrijgbaar bij diverse G&W Winkels, professionele schoonheidssalons en huidverbeteringspraktijken voor € 9,95 per stuk.
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kun je een kijkje nemen op de website.

Voor welke kleur zouden jullie gaan uit de collectie van IDUN Minerals?

irma

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge