Top 5 Instagram accounts

Instagram is zoals jullie misschien wel weten een van mijn favoriete social media kanalen. Heerlijk scrollen tussen alle (mooie) foto’s, en heel veel inspiratie opdoen. Een tijdje geleden heb ik jullie al 5 leuke accounts laten zien met het thema ‘wonen’ en ‘food‘. Vandaag zet ik 5 leuke feeds voor jullie op een rijtje die jullie echt moeten gaan volgen, met dit keer het thema ‘mama-bloggers’!

Elise Joanne

Elise Joanne volg ik al best lang op Instagram. Zij heeft een ‘persoonlijke lifestyleblog met moederlijke randjes en een beauty-touch’ zoals ze zelf zegt. Haar prachtige zoon heet Fos, en zie je dus ook regelmatig voorbij komen op het Instagram account van Elise. Ze plaatst niet alleen foto’s die te maken hebben met haar blog of youtube-kanaal, maar ook gewoon spontane foto’s, hartstikke leuk om te volgen dus!

Kim Jacobs

Kim van alboe.nl heb ik een paar maanden geleden ontdekt. Alboe is dé mama blog over alles wat het leven leuker maakt. Er komt dus ook echt van alles voorbij! Een account met mooie lichte foto’s net als de website van Alboe. Kim is mama van Mila Sofia, en van Mila komen ook prachtige foto’s voorbij!

Mama’s op hakken

De blog, en het Instagram account, van Mama’s op hakken (geweldige naam ook!) is van de vriendinnen Jennifer & Hanna. Een website voor mama’s en mama’s to be. Ze hebben regelmatig leuke rubrieken zoals ‘De mama’s’ en ‘Het kastje van’. Op hun Instagram account delen ze foto’s die met de blog te maken hebben maar ook vaak spontane foto’s van zichzelf of de kinderen. Een volg tip dus!

Mama to the max

Marjon van Mama to the Max is mama van Maxime en Lilou. Ze wonen in Maastricht, wat ik echt een geweldige stad vind. Haar Instagram account ziet er heel netjes uit en de foto’s staan allemaal in hetzelfde kader. Marjon deelt veel van de dagelijkse dingen, en ook haar dochtertjes Maxime en Lilou komen vaak voorbij. Ook op Instagram-stories is ze vaak actief, wat ik zelf weer erg leuk vind.

Sanne

Sanne (26) heeft de website laviesanne.nl en is mama van een zoontje James. Haar blog is voor ‘goedverzorgde, trendy vrouwen en moderne moeders’ zoals ze zelf zegt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van mommy, beauty en lifestyle. Op dit moment is ze zwanger van hun tweede kindje wat in oktober 2017 verwacht wordt. Op haar Instagram account deelt ze veel leuke foto’s van haar dagelijks leven en natuurljk van haar zoontje James!

 

Volgen jullie deze accounts al? Of hebben jullie misschien nog leuke tips?

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge