Top 5 Instagram accounts

Instagram is zoals jullie misschien wel weten een van mijn favoriete social media kanalen. Heerlijk scrollen tussen alle (mooie) foto’s, en heel veel inspiratie opdoen. Een tijdje geleden heb ik jullie al 5 leuke accounts laten zien met het thema ‘wonen’. Vandaag zet ik 5 leuke feeds voor jullie op een rijtje die jullie echt moeten gaan volgen, met dit keer het thema ‘food’!

Brendakookt 

Brenda Hoff volg ik al een hele tijd op Instagram. Ze is een foodblogger en echte lekkerbek, en dat is aan haar foto’s te zien! Ze plaatst prachtige foto’s, en op Instagram Stories plaatst ze leuke filmpjes. Brenda heeft het boek ‘Snelle klassiekers met een twist’ geschreven, volgen jullie haar al op Instagram?

Buttercupsisters

De blog van buttercupsisters wordt gerund door Evelyne (24). In haar vrije tijd reist ze graag de hele wereld over. Ze verdiept zich ook graag in verschillende culturen met de daarbij behorende eetgewoontes. Er staan prachtige foto’s op haar Instagram van receptjes tot hotspots. Nemen jullie een kijkje op het account van Evelyne?

 

Bonsjeskeukenavonturen

Als je Bonsje volgt op Instagram dan lijkt het net of je haar ‘echt’ kent. Ze deelt heerlijke recepten, die ook op haar blog staan, maar ook heel veel persoonlijke dingen. En haar kookmislukkingen! Ze heeft geweldige humor, heerlijk zelfspot, en schrijft ‘lekker weg’. Als er een foto voorbij komt van Bonsje heb je meteen een glimlach op je gezicht, snel een kijkje nemen dus!

Healthyfoodlove.nl

Anne is een plaatsgenoot, niet dat ik haar ken, maar dat is natuurlijk hartstikke leuk! Ze heeft een prachtige website, en prachtige foto’s op haar Instagram account. Anne probeert zoveel mogelijk zonder ‘zooi’ te koken en bakker. Daar ben ik wel eens jaloers op! Ik grijp toch snel naar een pakje of zakje. Ze plaatst heel veel tips voor een lekker ontbijt, lunch of diner. Neem snel een kijkje!

ROOKmetSMAAK

En natuurlijk niet te vergeten…. mijn eigen vader! Ongeveer 2,5 jaar geleden is hij begonnen met ROOKmetSMAAK. Mijn vader is groot liefhebber van het roken van vis en vlees, en het buitenkoken met de Dutch Oven en BBQ. De diverse producten die nodig zijn voor het roken en buitenkoken verkoopt hij, maar deelt ook heerlijke recepten via zijn Instagram account. Vooral mannen (en stoere vrouwen) vinden dit account vast en zeker interessant!

Volgen jullie deze accounts al? Of hebben jullie misschien nog leuke tips?

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge