Top 5 Instagram accounts

Instagram is zoals jullie misschien wel weten een van mijn favoriete social media kanalen. Heerlijk scrollen tussen alle (mooie) foto’s, en heel veel inspiratie opdoen. Vandaag zet ik 5 leuke feeds voor jullie op een rijtje die jullie echt moeten gaan volgen. Dit keer het thema ‘wonen’.

Enstijl

Sanne van &stijl is blogger, interieurstylist, fotograaf en moeder. Ze heeft een prachtige smaak qua inrichten, en dat laat ze goed zien in haar foto’s. Stoere spullen maar ook heel licht. Neem echt eens even een kijkje op de Instagram pagina van Sanne!

Arja van Garderen

Arja is 31 jaar, influencer, (interieur)stylist & blogger. En dat ze (interieur)stylist is kun je wel zien aan haar foto’s! Prachtige lichte foto’s, met geweldige producten. Ik bekijk haar foto’s graag, en ook op haar blog neem ik regelmatig een kijkje. Op haar foto’s kom je ook haar liefde voor Maruti schoenen tegen, deze wil ik ook zo graag (samen met Nina)! Volgen jullie haar Instagram account al?

Yvonne Kwakkel

Yvonne volg ik al een hele tijd op Instagram, ze heeft echt een prachtig interieur. Ze weet precies hoe ze het moet fotograferen, want haar foto’s zijn echt prachtig! Yvonne heeft ook prachtige kleuren groen in haar interieur, ik hou er van! Ook heeft ze een heel leuk youtube kanaal, volgen jullie haar al?

Stoeruhzaken

Wat je al ziet aan de naam…Stoeruhzaken dus! Dit account volg ik al een tijd, en kom graag even bij haar kijken voor wat inspiratie. Hetty heeft ook een hele leuke webshop waar onder andere hele leuke posters te koop zijn. Op haar Instagram account heeft ze echt ‘Stoeruhzaken’, industrieel/vintage echt mijn stijl!

BijdeDijk

En natuurlijk niet te vergeten…. mijn eigen moeder! Al jaren heeft zij haar eigen bedrijf: BijdeDijk. Ook op Instagram is ze te vinden, volgen jullie haar al? Super leuk (originele!) handgemaakte decoraties, maar ook stoere oude materialen. Neem eens een kijkje!

Volgen jullie deze accounts al? Of hebben jullie misschien nog leuke tips?

 

5 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge