Primark shoplog

Afgelopen zaterdag was Harm Hendrik lekker een dagje vrij. Dit komt niet vaak voor, dus we besloten om ‘s morgens even naar Almere te gaan. We waren er rond 10:00 uur, het was gelukkig nog lekker rustig. Harm Hendrik ging even naar de Mediamarkt met Nina dus ik kon op mijn gemak even gaan rondkijken in de Primark. Al mijn aankopen heb ik voor jullie op een rijtje gezet!

Ik heb nog maar 1 keer eerder een shoplog op mijn blog laten zien, vinden jullie het leuk als ik dit vaker doe? Hier komen mijn aankopen van afgelopen zaterdag bij de Primark:

Primark
Deze Argan Oil from Morocco shampoo ruikt zo lekker! Iedere keer als ik bij de Primark kom neem ik deze wel mee. Deze shampoo kost €5,- voor 355 ml. Dit keer heb ik ook deze Deep Conditioner/masker meegenomen. Heerlijk om een keer te testen als ik wat langer de tijd heb ik de badkamer. De prijs van dit zakje (50ml) was €2,50.

Primark

Voor Nina kan ik ook altijd goed slagen bij de Primark. Alvast voor het voorjaar/zomer nam ik deze twee shirtjes met korte mouwen mee. Heerlijk om in te spelen in de tuin! Deze shirtjes waren €1,80 en €1,50 per stuk.

Primark

Primark

Ook dit leuke blousje heb ik meenomen voor Nina. Het is een lang model, erg stoer op een zwarte broek/tregging! Deze blouse kostte €7,-,

Voor mezelf moest ik echt wat shirtjes kopen. Meestal als ik het doel heb om voor mezelf te shoppen kom ik met een tas vol voor Nina thuis. Dit keer is het toch gelukt om ook voor mezelf kleding te kopen! Deze shirtjes met korte mouw waren €3,- per stuk.

Dit leuke shirtje had ik een hele tijd geleden ook al gekocht, en heel veel gedragen! Daarom heb ik hem nog een keer gekocht. Dit shirt heeft een 3-kwart mouw en kostte €5,-.

Primark

Primark

Ook heb ik een blousje gekocht, eigenlijk heb ik zoiets nog nooit gedragen maar ik vond het wel erg leuk! De mouwen kunnen lang en kort gedragen worden wat ik zelf wel erg handig vind. Het blousje kostte €13,-.

Primark

Primark

Van dit model broek heb ik er al meerderen gehad in verschillende kleuren. Ze zitten heerlijk! Het is een tregging dus er zou wel een langer shirtje op moeten of het blousje wat hier boven staat. Deze broek kost €8,-.

Primark

Harm Hendrik draagt deze shirtjes vaak onder zijn werkkleding en onder zijn blousjes. Meteen een hele stapel ingeslagen! Ze kosten €2,50 per stuk.

Primark

Ook deze sokken draagt hij graag in zijn werkschoenen, daar hebben we dus ook meteen een nieuwe bundel van meegenomen. Deze sokken kosten €8,- voor 5 paar.

Komen jullie vaak bij de Primark? En wat kopen jullie er zoal?

28 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge