Altijd verse tussendoortjes onderweg

Op een gegeven moment komt er een periode dat je langer met je kindje op stap gaat. Een dagje weg naar een dierentuin, speeltuin of naar een leuke stad. Langer in de auto zitten en naar een ‘vreemde’ omgeving. Zo komt het dus ook voor dat jullie tijdens het ‘fruit- of snoepmomentje’ van je kindje onderweg zijn. Wat is er dan handiger dan dat je het gewoon makkelijk mee kan nemen? Je maakt zelf een vers groentenhapje, smoothie of fruitsnack klaar, vult het knijpzakje en bewaart dit in de koelkast of vriezer tot je het gaat gebruiken. Je kindje kan het zakje gewoon zelf vasthouden en leegzuigen, dus geen geknoei tijdens het eten of gedoe met losse bakjes en lepeltjes. Na afloop maak je het zakje gewoon weer schoon, niet alleen heel handig voor onderweg of in de lunchbox, maar ook heel milieubewust!

Ik denk dat alle kindjes gek zijn op de welbekende ‘knijpzakjes’ met fruit, yoghurt of groente. Als je liever zelf de tussendoortjes maakt (zo weet je ook wat er in zit) zijn de knijpzakjes van Squiz een goede oplossing. Ze zijn niet alleen handig voor op school of onderweg, maar ook als je kind last heeft van allergieën. Je maakt de inhoud helemaal zelf klaar dus je weet precies wat erin zit. Zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Squiz heeft verschillende vrolijke ontwerpen zoals; Sophie de Giraf dessins voor de allerkleinsten tot diverse leuke dierenafbeeldingen en zelfs stoere prints van Londen of New York voor de grotere kids.

Squiz

Wel 50 keer te gebruiken
Je vult de knijpzakjes eenvoudig en zonder te knoeien via de grote opening aan de onderkant. Ook kun je de zakjes in voren maken want je kan ze gewoon in de koelkast of vriezer bewaren. Dankzij de dubbele zippersluiting blijven de zakjes goed dicht en is er geen kans op lekken. Dit heb ik vele malen getest, en ze lekken echt niet! Na gebruik kun je de Squiz zakjes snel en makkelijk schoonmaken onder de kraan of in de vaatwasser. Zo kun je een zakje gemiddeld wel 50 keer hergebruiken! De Squiz zakjes zijn gemaakt van 100% Europese materialen en gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten. Er zijn twee verschillende maten verkrijgbaar: een kleinere versie (90 ml) voor baby’s en peuters en een iets grotere inhoud (130 ml) voor oudere kinderen.

squiz

Nina vind knijpzakjes helemaal het einde. En ik vind het een stuk leuker dat ik ze zelf kan vullen! Heerlijk vers fruit gemengd met yoghurt, melk of sinasappelsap. Zo grijp je toch minder naar koekjes, zakjes ships, snoep etc. Ik vind het zelf erg geslaagd, en gebruik ze al regelmatig! De knijpzakjes zijn verkrijgbaar vanaf € 5,95 en er zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar zoals sillicone tops voor de kleinere kindjes, en afsluitdopjes. Voor meer informatie kun je kijken op de website van kleinegiraf.

Wat vinden jullie van deze knijpzakjes? Zouden jullie ze gebruiken?

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge