Nieuw! Studio Maison

Vorig week kreeg ik een hartstikke leuk persbericht in mijn mailbox van Studio Maison. Wie? Inderdaad Studio Maison. Het kan kloppen dat je er nog nooit van hebt gehoord, maar het is bijna zo ver! Eind januari wordt de eerste collectie van Studio Maison gelanceerd. De schoenen zijn voor meisjes die niet kunnen wachten tot ze groot zijn. Meisjes die de dresscode rules durven te doorbreken en die vinden dat trends er alleen maar zijn om op een eigen unieke manier te vertalen.

Voor meiden die de dresscode rules willen doorbreken!

Omdat ik hou van monochrome kleding vind ik deze eerste collectie helemaal geweldig. Want er zitten echt pareltjes tussen! Maar niet alleen de zwart witte sneakers zijn geweldig, nee er is meer! Deze eerste collectie heeft een sportieve twist. Mooie dikke zolen met uppers in allerlei kleuren met contrasterende sterren. Ideaal zijn de slip-ons, lekker makkelijk en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Studio Maison

De collectie is gericht op meisjes van alle leeftijden, stijl heeft tenslotte niets te maken met leeftijd. De collectie is daarom beschikbaar van maat 20 t/m maat 40, is gemaakt van 100% leer en heeft de beste pasvorm.

Flex: maat 20 – 26
Filette: maat 27 – 32
Mademoiselle: maat 33 – 40

Studio Maison

De verkoopprijzen liggen tussen de € 79,95 en € 109,95. Ik vind deze nieuwe shop helemaal het einde, en ben ze meteen gaan volgen op hun facebook– en Instagram pagina’s!

Wat vinden jullie van deze collectie?

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge