Een kijkje bij… Berdina!

Vandaag weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere woensdag komt iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Dit keer hebben we een prachtige woonkamer om te laten zien met een heel mooi tv-meubel van steigerhout. Vandaag ‘Een kijkje bij…Berdina’!

Berdina | Ik ben Berdina en ik ben in 2013 getrouwd met Nick. Samen zijn wij de trotse ouders van Merel en Lucca. Het is altijd leuk om bij anderen binnen te kijken voor nieuwe ideeën, dus ik wil jullie graag een kijkje geven bij ons in de woonkamer. Toen we in 2010 deze woning kregen toegewezen zaten we vol met ideeën, 1 daarvan was deze onwijs gave tv-wand. Ondertussen hebben we dit dus al 7 jaar zo en het verveeld geen moment! Wij houden van dingen zelf maken, of gebruikte spullen opknappen. We hebben de wand gemaakt van gebruikte steigerplanken, waar we een lichtslang achter hebben bevestigd zodat het sfeerverlichting geeft. Dit is toch wel iets waar we het meeste trots op zijn.

Wij hebben in ons huis voor lichte kleuren gekozen omdat het door de lichtval al gauw te donker is in onze woonkamer. We zijn fan van Ikea en daar komt onze bank dan ook vandaan. Ideaal want de hoes kan er volledig af om te wassen en je kan ook andere hoezen kopen zodat het steeds lijkt of je een nieuwe bank hebt.

Op de foto hierboven zie je ons eetgedeelte. Ik heb geluk dat mijn moeder en ik qua huis inrichting redelijk dezelfde smaak hebben, zo kunnen we af en toe meubels of decoratie ruilen. De tafel en de stoelen komen dan ook bij haar uit huis.. Ook dat is een manier om af en toe wat te ‘veranderen’… variëren noemt men dat haha 😉

Ik vond het super leuk om mee te doen, en vind het ook erg leuk om dat van anderen te zien…!

Groetjes Berdina

Wat een mooie woonkamer Berdina, vooral je tv-meubel vind ik erg mooi!

Wat vinden jullie van deze kamer?

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge