TreacleMoon shower mousse

Het merk Treaclemoon mocht ik een tijdje geleden leren kennen door de heerlijke handcremes uit te proberen. Ik kende het merk nog niet, maar ik had wel snel door dat ik een nieuw favoriet merk had ontdekt. De geur, de verpakking, de crème, de grappige teksten alles sprak me aan!

Dit keer brengt Treaclemoon™ een heerlijke shower mousse uit! Ik ben altijd al gek op shower mousses, die van Therme vind ik bijvoorbeeld echt heerlijk! Ik heb van Treaclemoon twee geuren ontvangen die ik voor jullie heb getest, en ik moet zeggen; wat een leuke verrassing weer! De handcrèmes vond ik al echt erg leuk, maar dit is zeker een geweldige uitbreiding van hun collectie. De Shower Mousse is nu nog verkrijgbaar in twee varianten: My Coconut Heaven en Water Melon Splash. Dankzij de kleurrijke flacons, is het een beleving op zich met grappige en inspirerende teksten. De nieuwe douche foams maken je dagelijkse douchesessie vanaf nu nóg leuker en hebben de geurbelevingen van een tropisch eiland en het sprankelende van verse watermeloenen.

My Cocunut Heaven

“I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.”

De nieuwe ‘My Coconut Island’ Creamy Shower Mousse van Treaclemoon™ neemt je mee naar de Caraïben en laat je qua geur heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een prachtige heldere blauwe zee. Een cocktail in je ene hand, een tijdschrift in de andere, zonnebril op je neus en je voeten in het warme zand. Deze rijke, romige douche foam bevat verzorgende arganolie voor een zachte huid. De foam verandert tijdens het douchen in een romig schuim, en tijdens het insmeren op de huid voelt het als een heerlijke crème.

Water Melon Splash


“The Melon is said to be the food of angels. Its walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted donkey carts and hot air balloons. Sweet”.

De nieuwe Treaclemoon™ ‘Water Melon Splash’ Creamy Shower Mousse maakt van je douchewater een fruitige ‘splash’ met de sprankelende geurbeleving van verse watermeloen. De samenstelling bevat eveneens arganolie, het maakt de huid fluweelzacht en aangenaam soepel. De geur van is heerlijk zoet, fris en fruitig, net als een watermeloen!

Heerlijk romig schuim, maar als je eenmaal begint te smeren voelt het als een heerlijke zachte crème.

Goede doelen!
Het Engelse team dat de producten van Treacle Moon™ heeft ontwikkeld, wil met deze vrolijke collectie bad- en doucheproducten niet alleen zorgen voor een heerlijk frisse, goed verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid, maar wil hun producten in meerdere opzichten ‘Yummi-itious’ maken, zoals ze zelf zeggen. Daarbij steunen ze als team goede doelen zoals op dit moment Bullies Out, een stichting die zich inzet tegen het pesten op scholen.

De flessen zien er erg mooi en strak uit. De dosering is gemakkelijk te bepalen door deze flacons.

Verkoop
De nieuwe Treaclemoon™ Douche Foams zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Etos voor € 5,95. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Hebben jullie deze nieuwe producten van Treaclemoon al geprobeerd?

13 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge