The Body Shop | Beauty Advent calenders inspired by nature

Je moet er misschien nog niet aan denken, maar over 15 weken is het Kerst! De persberichten over kerstartikelen stromen alweer binnen, en zo ook dit persbericht over de advent kalenders van The Body Shop. Iedereen jaar zien deze kalenders er geweldig uit, en ook dit jaar zijn ze weer prachtig! Daarom wil ik ze graag aan jullie laten zien en wat meer vertellen over het thema van dit jaar.

Kijken jullie mee?

Thema
Het thema van de kalenders is dit jaar gebaseerd op het streven van The Body Shop om terug te geven aan de natuur en deze te verrijken. Met deze op de natuur geïnspireerde cadeausets doe je dus niet alleen jezelf en je huid een plezier, maar bied je ook bedreigde natuur en dieren een kans op nieuw leven. Met alle aankopen die je van november tot en met december doet bij The Body Shop help je het bedrijf ruim 10 miljoen vierkante meter bos in het Verenigd Koninkrijk en Armenië te beschermen en te herstellen. Voor elke aankoop doneert The Body Shop een deel aan de World Land Trust en Woodland Trust. Met haar World Bio-Bridges Mission wil The Body Shop de biodiversiteit over de hele wereld vergroten. Het doel is om tegen 2020 75 miljoen vierkante meter leefgebied te beschermen en te herstellen (‘re-wilden’) en in totaal 14 biobruggen te bouwen – en dat doel is al voor de helft bereikt! Biobruggen zijn natuurlijke corridors die stukken gezond natuurgebied, versnipperd geraakt door bijvoorbeeld wegenbouw en illegale houtkap, met elkaar verbinden. Hierdoor delen bedreigde dieren en planten weer hetzelfde leefgebied en kunnen zij zich voortplanten.

Kalenders

The Body Shop advent calender

De kleurrijke kalenders van dit jaar zitten boordevol leuke verrassingen, geïnspireerd op de fijnste geuren en texturen uit de natuur, zoals Shea Hand Cream, Strawberry Face Mist en Coconut Body Butter. Ook dit jaar zijn er twee versies uitgebracht van de Advent kalender. Een paars en een rode versie. Deze paarse box, met op de voorkant een uil, is de standaard versie en is verkrijgbaar voor € 50,-. Hier zitten 24 surprises in en heeft een totaalwaarde van € 99,-.

The Body Shop advent calender

Als je de box opent zie je prachtige illustraties van allemaal bosdieren. De cijfers 1 t/m 24 zijn er uiteraard in verwerkt, en acht ieder cijfer zit een leuk cadeautje!

The Body Shop advent calender

Deze mooie rode box, met op de voorkant een mooie illustratie van een hert, is de luxe versie. Deze box is verkrijgbaar voor € 85,- en hier zitten 25 surprises in verwerkt. De totaalwaarde van deze box is € 138,50.

The Body Shop advent calender

Als je deze box open maakt zie je wel dat het verschilt met de kleinere versie. In deze box zitten allemaal losse doosjes verwerkt die genummerd zijn. Ook zie je hier prachtige illustraties op verwerkt

De adventskalenders van The Body Shop bieden meer dan alleen beauty-verrassingen. De kalenders bevatten ook kleine fun uitdagingen die je uitnodigen om er op uit te
trekken in de natuur, zodat zowel jij als de wereld om je heen een boost krijgt. En als alle deurtjes geopend zijn, veranderen de vakjes van de kalenders in puzzelstukken die samen een bijzonder dier uit het betoverde bos vormen.

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze Advent kalenders, en ben erg nieuwsgierig naar wat er allemaal voor leuks in zit! Misschien wel een lekker gezichtsmasker, iets van de British Rose collectie of een heerlijke wintergeur? We moeten nog even wachten maar de kalenders zijn binnenkort beschikbaar

Kopen (of krijgen) jullie een Advent kalender?

irma

7 Comments

  • Ik ben zo’n fan van advent kalenders! Vorig jaar probeerde ik die van Rituals en misschien is het wel iets voor dit jaar om dan deze van de Body Shop te proberen. Leuk!

  • Ik vind adventkalenders toch zo leuk en kijk elk jaar weer naar de verschillende reviews ervan. Vorig jaar een leuke advent kalender gewonnen.

  • Die boxen van TBS zijn toch echt elk jaar een ware streling voor het oog hé? Ik heb er twee jaar geleden eens eentje in huis gehaald en heb er nog altijd veel plezier van, mits ik nog niet alles opgebruikt heb! Misschien dat ik dit jaar wel weer eens eentje aanschaf!

  • Ah ja kerst is in aantocht! The body shop maakt er toch elk jaar weer een feestje van, niet normaal mooi. Alvast veel plezier met het openmaken ervan:)

  • Wat een leuke verpakking dit jaar. Ik koop de laatste jaren 2 kalenders maar die van de body shop heb ik nog niet gehad

Geef een reactie

CommentLuv badge